Το Galaxy A51 της Samsung θα φέρει οθόνη με οπή και 4 κάμερες σε χαμηλή τιμή | TechFreaks

Το Galaxy A51 της Samsung θα φέρει οθόνη με οπή και 4 κάμερες σε χαμηλή τιμή | TechFreaks


Παρόλο που η Samsung ανέβασε τις πωλήσεις της με το Galaxy Note 10 σύμφωνα με την τελευταία τριμηνιαία οικονομική έκθεση της εταιρείας, η μεσαία οικογένεια Galaxy A πιστώνεται ευρέως για την αύξηση των συνολικών παγκόσμιων αποστολών το δεύτερο και το τρίτο τρίμηνο του 2019 μετά από μερικά τρίμηνα που ήταν αρκετά πτωτικά.

Οι συσκευές της σειράς Galaxy A έχουν περάσει από μια ριζική μεταμόρφωση αργά, λαμβάνοντας μια σειρά χαρακτηριστικών υψηλής ποιότητας και σχεδιαστικά στοιχεία από τα high end τηλέφωνα της εταιρίας, ενώ ταυτόχρονα επεκτείνουν την παρουσία τους σε βασικές αγορές όπως οι ΗΠΑ. και η Ευρώπη. Το Galaxy A50 έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δημοφιλές κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών, παρέχοντας πολύ καλά χαρακτηριστικά σε μια λογική τιμή.

Ως εκ τούτου, είμαστε προφανώς ενθουσιασμένοι περιμένοντας για μια πιθανή συνέχεια που δεν είναι έκπληξη να ονομάζεται Galaxy A51. Αυτό μοιάζει ακόμα πιο κομψό από τον προκάτοχό του 6,4 ιντσών σε μια σειρά από υψηλής ποιότητας renders που βασίζονται σε CAD που αποκαλύφθηκαν νωρίτερα σήμερα από τον Steve Hemmerstoffer, γνωστός και ως @OnLeaks, σε συνεργασία με τους ανθρώπους στην Pricebaba.

Μια μεγάλη οπή στην οθόνη σε έναν χαμηλό προϋπολογισμό

Samsung Galaxy A51 gallery

Ακριβώς σε περίπτωση που δεν ήταν απολύτως σαφές μετά την εισαγωγή των οικογενειών Galaxy S10 και Note 10, το μέλλον των έξυπνων σχεδίων smartphone είναι … διάτρητο δηλαδή οπή στην οθόνη… ναι αυτή η μαύρη τρύπα που απλά υπάρχει σε μία γωνία του τηλεφώνου για να σπάει τα νεύρα στους ψυχαναγκαστικούς. Και ενώ η Samsung συνεχίζει να εργάζεται για ένα μέλλον από εντελώς άψογα, και χωρίς τρύπες στην οθόνη με σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων και με αυτόματες φωτογραφικές μηχανές selfie, ο σχεδιασμός οπών θα επεκταθεί φυσικά στο τμήμα μεσαίας κατηγορίας που καλύπτουν όλο και περισσότερα σημεία τιμών καθώς η τεχνολογία διάτρησης οθόνης γίνεται ευκολότερη και φθηνότερη σε ευρύτερη κλίμακα.

Μπορούμε πιθανότατα να περιμένουμε τις περισσότερες κυκλοφορίες της σειράς Α του 2020 να υιοθετήσουν είτε μια διάτρηση οπής στην οθόνη ή ένα pop-up σχεδιασμό κάμερας καθώς η βιομηχανία κινείται πέρα από τις εγκοπές. Φυσικά, το Galaxy A50 αγκαλιάζει μια μικρή και σε μεγάλο βαθμό διακριτική διακοπή οθόνης, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα συμφωνήσουν ότι το Galaxy Note 10-style centered hole punch του A51 φαίνεται καλύτερο. Ειδικά σε συνδυασμό με ένα μικροσκοπικό πηγούνι και πολύ λεπτά πλαίσια γύρω από ένα επίπεδο πάνελ Super AMOLED 6,5 ιντσών.

Στα 158,4 x 73,7 x 7,9 χιλιοστά, το Samsung Galaxy A51 θα ήταν περίπου τόσο ψηλό και λεπτό όσο το A50, αν και η προεξέχουσα καμπύλη της κάμερας αναμένεται να αυξήσει τον αριθμό πάχους στα 8,5 χιλιοστά. Παρ ‘όλα αυτά, αυτό είναι ένα σίγουρα ασήμαντο σχέδιο που θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά προσιτό στο κοινό σε τιμή περίπου 350 € (απλώς μια υπόθεση,καθώς δεν έχουμε ακόμα καμία τέτοια πληροφορία ή ίσως και κάτι να έχει πάρει το αυτί μας).

Τέσσερις πίσω κάμερες, αόρατο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και μια υποδοχή ακουστικών

Προχωρώντας στο πίσω μέρος του mid-end κινητού τηλεφώνου, όπως απεικονίζεται από τον @OnLeaks σήμερα, αναμένουμε αρκετή διαμάχη γύρω από αυτή τη διάταξη τετραπλής κάμερας σε σχήμα L. Είτε σας αρέσει η εμφάνιση είτε όχι, θα πρέπει σίγουρα να είστε ενθουσιασμένοι με τις πραγματικές αναβαθμίσεις φωτογραφίας που προετοιμάζει η Samsung σε σύγκριση με το Galaxy A50. Σίγουρα δεν θα διαθέτει τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές στον κόσμο, αλλά με μία διάταξη που αποτελείται από έναν πρωτεύοντα φακό 32MP, έναν προσαρμογέα 12MP ευρείας γωνίας, έναν αισθητήρα 12MP με 2x οπτικό ζουμ και μια κάμερα βάθους 5MP, θα είναι μια πολύ καλή επιλογή σε αυτή την κατηγορία τιμών.

Εν τω μεταξύ, μάλλον δεν θα εκπλαγείτε να ακούσετε αυτό το κινητό θα έρθει με έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη (ακριβώς όπως το A50), καθώς και μια υποδοχή ήχου 3,5 mm (αντίθετα με τα Note 10 και Note 10+) και μια θύρα USB Type-C.

Άλλα φημολογούμενα χαρακτηριστικά, όμως, είναι η μπαταρία των 4.000mAh (όπως και το A50), ένας αρκετά ισχυρός επεξεργαστής Exynos 9611 (όπως και τo A50), ένα 32MP shooter για selfies (επίσης από τα A50) και τουλάχιστον 4 GB RAM και 64 GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Συνολικά, αυτό δεν ακούγεται ακριβώς μια ριζοσπαστική αναβάθμιση του Galaxy A50, αλλά αν η τιμή είναι σωστή, ίσως αρκεί για να τραβήξει την προσοχή των φίλων των σύγχρονων smartphone.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1