Το Galaxy A71 διαθέτει 4 κάμερες, μεγάλη οθόνη με οπή και υποδοχή ακουστικών σύμφωνα με διαρροή | TechFreaks

Το Galaxy A71 διαθέτει 4 κάμερες, μεγάλη οθόνη με οπή και υποδοχή ακουστικών σύμφωνα με διαρροή | TechFreaks


Τα πρωτοσέλιδα επικεντρώνονται συνήθως από υπάρχοντα ή επερχόμενα flagship smartphone της Samsung, αλλά η σημερινή ιστορία επικεντρώνεται στην επόμενη μεσαία σειρά της εταιρίας – το Galaxy A71 – η οποία απεικονίζεται σε μερικά renders από τους αξιόπιστους tipster Steve Hemmerstoffer και CashKaro.

Μια οθόνη τύπου Galaxy Note 10 χωρίς τις καμπύλες άκρες

Ακολουθώντας τα βήματα του premium Galaxy Note 10+, το επερχόμενο Galaxy A71 θα διαθέτει μια τεράστια οθόνη AMOLED 6,7 ιντσών Infinity-O, η οποία συνδυάζει μια κεντρική οπή με εντυπωσιακά λεπτά bezels. Λόγω της μεσαίας κατηγορίας τιμής στην οποία θα κινηθεί το smartphone, η Samsung φαίνεται ότι θα παραλείψει τις καμπύλες άκρες.

Εάν συγκρίνουμε το μπροστινό μέρος αυτής της συσκευής με εκείνο του προκατόχου της, το Galaxy A70, είναι βάσιμο να πούμε ότι δεν φαίνεται τόσο διαφορετικό. Στην τελική, η Samsung απλώς αντικατέστησε την εγκοπή σχήματος U με μια έκδοση που δεν είναι συνδεδεμένη με την κορυφαία στεφάνη. Γυρίστε όμως το Galaxy A71 στο πίσω μέρος, και εκεί είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία.

Η κατακόρυφη ρύθμιση της κάμερας που υπάρχει στα περισσότερα τηλέφωνα της σειράς Galaxy A φέτος έχει φύγει υπέρ μιας πολύ μεγαλύτερης και ευρύτερης ορθογώνιας μονάδας που ενσωματώνει μια διάταξη σχήματος L για τις τέσσερις κάμερες. Οι αναφορές υποδηλώνουν ότι το Galaxy A71 θα διαθέτει έναν κύριο αισθητήρα 48 megapixel και έναν υπέρ-ευρυγώνιο shooter 12 megapixel που θα συνοδεύεται από έναν ειδικό αισθητήρα Time-of-Flight για πιο εξελιγμένα πορτραίτα και έναν τηλεφακό 12-megapixel, αν και είναι ασαφής ποιο επίπεδο οπτικού ζουμ θα υποστηρίζεται. Όπως συμβαίνει συνήθως, ένα φλας LED θα βρίσκεται μαζί με αυτά. Επιπλέον, πρέπει να αναμένεται μία selfie κάμερα των 32-megapixel στο μπροστά μέρος της συσκευής.

Η φυσική όψη αυτού του smartphone μεσαίας κατηγορίας ολοκληρώνεται από μια θύρα USB-C στο κάτω μέρος που συνδέεται από ένα ηχείο και μία υποδοχή ακουστικών 3,5 mm. Διαθέτει επίσης μια θήκη καρτών SIM στα αριστερά, έναν διακόπτη έντασης ήχου και το πλήκτρο λειτουργίας στα δεξιά και έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

Το Galaxy A71 διαθέτει 4 κάμερες, μεγάλη οθόνη με οπή και υποδοχή ακουστικών σύμφωνα με διαρροή

Ας δούμε τι μπορεί να βρίσκεται στο εσωτερικό του Galaxy A71 

Το Samsung Galaxy A70 και ο αδελφός του – το Galaxy A70s – κάνουν χρήση του Snapdragon 675. Η Qualcomm δεν έχει ανακοινώσει ακόμα έναν άμεσο διάδοχο σε αυτό το chipset και πιθανότατα δεν θα το κάνει μέχρι τις αρχές του 2020, πράγμα που σημαίνει ότι το Galaxy A71 μπορεί να διαθέτει το Snapdragon 675. Αν όμως η Samsung επιμείνει σε αύξηση της απόδοσης, το smartphone θα μπορούσε να επιλέξει μια ελαφρώς πιο προηγμένη εναλλακτική λύση, ίσως η Snapdragon 712 ή ακόμα και τον Snapdragon 730.

Ανεξάρτητα από αυτό, αναμένεται αναβάθμιση σε τουλάχιστον 8GB RAM παράλληλα με τουλάχιστον 128GB εσωτερικής αποθήκευσης. Το τελευταίο θα πρέπει να είναι επεκτάσιμο μέσω μιας υποδοχής κάρτας microSD που πιθανώς θα καθίσει στο εσωτερικό του δίσκου SIM που αναφέρεται παραπάνω.

Το Galaxy A71 της Samsung θα πρέπει να κάνει ντεμπούτο με το Android 10 και το One UI 2.0 κατ ‘ευθείαν από το κουτί. Οι φήμες δείχνουν ότι, όπως και οι προκάτοχοί του, το τηλέφωνο θα ενσωματώνει μια τεράστια μπαταρία των 4.500mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 25W μέσω του παρεχόμενου αξεσουάρ. Υποστήριξη για δίκτυα 4G LTE αναμένεται επίσης, αν και 5G συμβατότητα φαίνεται πολύ απίθανο σε αυτό το στάδιο λαμβάνοντας υπόψη το κόστος.

Ανακοίνωση και ημερομηνία κυκλοφορίας της Samsung Galaxy A71

Παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί, το Samsung Galaxy A71 θα ανακοινωθεί πιθανότατα στο MWC 2020 στα τέλη Φεβρουαρίου. Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να συνοδεύεται από το φθηνότερο Galaxy A51 που επίσης διέρρευσε πρόσφατα.

Αν η εταιρεία ακολουθήσει την τρέχουσα στρατηγική κυκλοφορίας των κινητών της, είναι πολύ πιθανό ότι ένα λανσάρισμα θα περιοριστεί στην ινδική αγορά αρχικά πριν τα smartphones φθάσουν σταδιακά στις διεθνείς αγορές συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, όπου θα πρέπει να χρεώνονται στην περιοχή των € 400 περίπου ίσως και λίγο περισσότερο. Περισσότερες διαρροές βέβαια είναι πιθανόν να υπάρξουν τις επόμενες εβδομάδες που θα πλησιάζουμε πιο κοντά στην αποκάλυψη του κινητού.Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1