Το Galaxy Z Flip και το Razr έχουν ήδη σπάσει, ο κρύος καιρός μπορεί να είναι ένοχος | TechFreaks

Το Galaxy Z Flip και το Razr έχουν ήδη σπάσει, ο κρύος καιρός μπορεί να είναι ένοχος | TechFreaks


Αν και ο εφιάλτης της κυκλοφορίας του Samsung Galaxy Fold συνέβη το καλοκαίρι, δεν φαίνεται να ήταν τόσο καιρό πριν πραγματικά επειδή ακόμα το συζητάμε μου μοιάζει σαν να ήταν μόλις χτες. Δυστυχώς, θα μπορούσε να είναι déjà vu για τη Samsung, καθώς το Galaxy Z Flip αντιμετωπίζει τώρα προβλήματα τα οποία πιθανότατα να οφείλονται στον κρύο καιρό.

{loadposiiton google-ads}

Επιπλέον, το άλλο hot foldable αυτής της χρονιάς, το Motorola Razr, αντιμετωπίζει επίσης ορισμένα ζητήματα.

Σε δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις, ο κρύος καιρός αναφέρεται ως πιθανός ένοχος για τα προβλήματα. Στην πρώτη περίπτωση, ένας ιδιοκτήτης του Galaxy Z Flip στο Twitter αναπαριστά την ιστορία για το πώς το νέο του πτυσσόμενο έσπασε μετά από ένα μόνο κλείσιμο (μέσω 9to5Google). Δείτε το tweet και την αντίστοιχη εικόνα παρακάτω:

{loadposiiton google-ads}

Παρόλο που είναι αδύνατο να πούμε ακριβώς τι συνέβη εδώ, δεν αποτελεί καλή είδηση για την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στο προϊόν, ειδικά με το φιάσκο Galaxy Fold που είναι ακόμα φρέσκο ​​στο μυαλό μας.

Ωστόσο, το Galaxy Z Flip φαίνεται να είναι πιο εύκολο να επιδιορθωθεί από το Motorola Razr. Τις τελευταίες μέρες, αρκετές ειδήσεις έχουν εξαπλωθεί σχετικά με το πόσο δύσκολο θα ήταν να επιδιορθωθεί ένα σπασμένο Razr, αλλά ένα teardown βίντεο από την PBK Reviews υποδηλώνει ότι το Galaxy Z Flip δεν θα είναι τόσο δύσκολο. Αυτό μπορεί να είναι καλή είδηση ​​για όσους έχουν επενδύσει στη συσκευή.

{loadposiiton google-ads}

Μιλώντας για το Motorola Razr, ο κρύος καιρός μπορεί να είναι και ο ένοχος για μια στρεβλωμένη οθόνη στη μονάδα ελέγχου του Raymond Wong του Input. Ελέγξτε μερικές από τις φωτογραφίες της ζημίας παρακάτω:

Το Galaxy Z Flip και το Razr έχουν ήδη σπάσει, ο κρύος καιρός μπορεί να είναι ένοχος

Το Galaxy Z Flip και το Razr έχουν ήδη σπάσει, ο κρύος καιρός μπορεί να είναι ένοχος

Σύμφωνα με τον Wong, η οθόνη έσπασε φαινομενικά από το πουθενά μετά από μια βόλτα με τρένο στη Νέα Υόρκη. Ο καιρός εκείνη την ημέρα ήταν ελαφρώς χαμηλότερος από το μηδέν, οπότε οι ξαφνικές διακυμάνσεις της θερμοκρασίας μπορεί να προκάλεσαν το σπάσιμο.

Παρόλο που πρόκειται για δύο μεμονωμένα περιστατικά – και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πολλές άλλες συσκευές εκεί έξω που δεν έχουν αντιμετωπίσει αυτά τα ζητήματα, αναμφισβήτητα αρχίζουν να δημιουργούν ερωτηματικά.

{loadposiiton google-content}

Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1