Το Google Pixel 3 Lite γίνεται review σε βίντεο πριν από την επίσημη ανακοίνωση | TechFreaks

Το Google Pixel 3 Lite γίνεται review σε βίντεο πριν από την επίσημη ανακοίνωση | TechFreaks


Παρόλο που η Google δεν φαίνεται να θέλει να πουλήσει smartphones σε μεγάλες ποσότητες, το γεγονός ότι η εταιρεία προωθεί την κυκλοφορία δύο προσιτών τηλεφώνων Pixel θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια αλλαγή στη στρατηγική της τα τελευταία χρόνια.

Το Pixel 3 Lite και το Pixel 3 Lite XL είναι δύο μεσαίας τάξης smartphones που φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή αυτή την άνοιξη. Τα renders των τηλεφώνων έχουν ήδη διαρρεύσει online πέρυσι, αλλά το ουκρανικό tech blog Andro News έχει πάρει τα πράγματα λίγο πιο πέρα και δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο με review του Pixel 3 Lite.

Μπορείτε να βρείτε την πλήρη λίστα προδιαγραφών παρακάτω, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν αναφέρονται εκεί. Πρώτα απ ‘όλα, το Pixel 3 Lite είναι ένα φτηνό smartphone, γι’ αυτό και η Google επέλεξε ένα πλαστικό σώμα. Δεύτερον, σε αντίθεση με τα τρέχοντα μοντέλα Pixel, το επερχόμενο Pixel 3 Lite θα περιλαμβάνει μια υποδοχή ήχου 3,5 χιλιοστών στην επάνω πλευρά.

pixel 3 lite specs

Μια άλλη σημαντική αποκάλυψη σχετίζεται με την κάμερα, η οποία προφανώς είναι εξίσου καλή με αυτές των Pixel 3 και Pixel 3 XL. Παρόλο που η συσκευή που εμφανίζεται στο βίντεο είναι μονάδα προπαραγωγής, δείχνει ότι λαμβάνει εξαιρετικές εικόνες.

Το μόνο μειονέκτημα φαίνεται να είναι το γεγονός ότι και τα δύο μοντέλα Pixel 3 Lite θα κυκλοφορήσουν με το Android 9 Pie, αν κυκλοφορήσουν στην αγορά αυτή την άνοιξη αμέσως μετά το Google I / O 2019.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1