Το Huawei Mate 30 Pro μπορεί να μην πωληθεί στην Ευρώπη | TechFreaks

Το Huawei Mate 30 Pro μπορεί να μην πωληθεί στην Ευρώπη | TechFreaks


Η ανακοίνωση του Huawei Mate 30 και Mate 30 Pro θα πραγματοποιηθεί αυτή την Πέμπτη στο Μόναχο της Γερμανίας. Μια κυκλοφορία αναμένεται μετά την παρουσίαση, αλλά μια νέα έκθεση από την LetsGoDigital δείχνει ότι η κυκλοφορία θα μπορούσε να παραμείνει απαρατήρητη σε μεγάλο βαθμό στην πλειονότητα της Ευρώπης.

Η σειρά Mate 30 της Huawei ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη

Η Google αποκάλυψε στα τέλη Αυγούστου ότι το Huawei Mate 30 Pro δεν θα μπορούσε να αποσταλεί με το YouTube, το Gmail, το Play Store ή οποιεσδήποτε άλλες εφαρμογές Google λόγω της απαγόρευσης εμπορικών συναλλαγών των ΗΠΑ που έγινε τον Μάιο. Η Huawei επιβεβαίωσε αυτή την εξέλιξη ημέρες αργότερα σε συνέντευξή της και είπε ότι θα εφαρμοστεί σε όλες τις συσκευές της σειράς Mate 30, όχι μόνο στην παραλλαγή Pro.

Η πολύ σημαντική αλλαγή καθιστά τη συσκευή premium άχρηστη σε πολλούς Ευρωπαίους και διεθνείς πελάτες με έδρα εκτός της Κίνας λόγω της έλλειψης πρόσβασης στις υπηρεσίες της Google. Οι λύσεις είναι πιθανές, αλλά είναι απίθανο η Huawei να είναι σε θέση να τις διαφημίσει με επιτυχία. Εξαιτίας αυτού, η εταιρεία έχει κάνει κάποιες σημαντικές προσαρμογές στα σχέδια κυκλοφορίας της συσκευής.

Σύμφωνα με φήμες τα μοντέλα Huawei Mate 30, Mate 30 Pro, Mate 30 Lite και Mate 30 Porsche Design δεν θα είναι διαθέσιμα για αγορά σε αγορές στις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. Η περιοχή αυτή είναι συνήθως όπου οι περισσότερες ευρωπαϊκές πωλήσεις της Huawei παίρνουν θέση και περιλαμβάνει χώρες όπως τη Γαλλία, την Ισπανία, τη Γερμανία, την Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με την πηγή, η Huawei πιστεύει ότι λίγοι πελάτες θα αγοράσουν τα € 1.000 smartphones της χωρίς πρόσβαση στις εφαρμογές της Google και έχει πλήρη επίγνωση του αντίκτυπου που θα έχει, εξ ου και η αλλαγή σχεδίων κυκλοφορίας.

Το Mate 30 Pro θα προσφέρει μερικά από τα καλύτερα hardware

Το Huawei Mate 30 Pro αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με μια τεράστια οθόνη waterfall OLED 6,8 ιντσών συνδυασμένη με λεπτό πλαίσιο και μια μεγάλη εγκοπή. Το τελευταίο θα πρέπει να περιλαμβάνει μια φωτογραφική μηχανή 32-megapixel selfie, έναν απροσδιόριστο shooter ευρείας γωνίας και ένα 3D σύστημα αναγνώρισης προσώπου που θα ανταγωνίζεται τις εναλλακτικές λύσεις iPhone 11 και Pixel 4.

Συνοδεύοντας όλα αυτά θα είναι ένα εντελώς ανασχεδιασμένο πίσω μέρος που περιλαμβάνει μια τεράστια κυκλική μονάδα κάμερας. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει κύριος αισθητήρας 40 megapixel, cine camera 40 megapixel, telephoto camera 8 megapixel με υποστήριξη ζουμ 3x και ένας αισθητήρας Time-of-Flight για βελτιωμένες εικόνες bokeh.

Το πρόσφατα ανακοινωθέν Kirin 990 5G θα τροφοδοτήσει το Mate 30 Pro και θα πρέπει να συνοδεύεται από τουλάχιστον 8GB μνήμης RAM και 128GB εσωτερικής αποθήκευσης. Ωστόσο, αναμένονται παραλλαγές με χωρητικότητα έως και 512GB. Σε όλες τις περιπτώσεις, η τελευταία θα είναι επεκτάσιμη μέσω της μορφής κάρτας nanoSD αντί της καθολικά αποδεκτής κάρτας microSD. Τέλος, μια μπαταρία των 4.500mAh αναμένεται να είναι μέρος του πακέτου. Αυτό θα πρέπει να υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 40W SuperCharge και 27W SuperWirelessCharge. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που υπάρχει είναι ένας ανιχνευτής δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1