Το LG G8X ThinQ με την διπλή οθόνη ξεκινά την παγκόσμια κυκλοφορία του | TechFreaks

Το LG G8X ThinQ με την διπλή οθόνη ξεκινά την παγκόσμια κυκλοφορία του | TechFreaks


Παρουσιάστηκε πριν από ένα μήνα στο IFA 2019, και τώρα το LG G8X ThinQ ετοιμάζεται να εμφανιστεί σε έναν περιορισμένο αριθμό αγορών σε όλο τον κόσμο. Ο κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε νωρίτερα ότι η πιο πρόσφατη ναυαρχίδα του, το G8X ThinQ με διπλή οθόνη, αρχικά θα κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες την 1η Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την LG, το smartphone θα κυκλοφορήσει στη συνέχεια σε άλλες σημαντικές αγορές παγκοσμίως, όπως η Βραζιλία, η Ιαπωνία, η Γερμανία, το Μεξικό, η Ισπανία και η Τουρκία τις επόμενες εβδομάδες και κατ’ επέκταση λίγες ημέρες μετά την εμφάνιση του στην Ευρωπαϊκή αγορά θα έρθει και στην Ελλάδα.

Το κύριο σημείο πώλησης του LG G8X ThinQ είναι η Διπλή Οθόνη, η οποία πρέπει να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες που παρέχουν περισσότερο έλεγχο για σενάρια όπου δύο πανομοιότυπες οθόνες OLED απλώς λειτουργούν καλύτερα από μία. Το τηλέφωνο επιτρέπει στους χρήστες να αποφασίσουν πώς θέλουν να το χρησιμοποιήσουν αφαιρώντας την LG Dual Screen από το G8X ThinQ.

Η διπλή οθόνη έρχεται με οθόνη κάλυψης που παρέχει στους χρήστες διάφορες πληροφορίες, όπως ειδοποιήσεις, ημερομηνία, ώρα και διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Χάρη στο μεντεσέ Freestop 360 °, η Διπλή Οθόνη είναι σε θέση να «κλειδώσει» σε οποιαδήποτε γωνία, καθιστώντας την πρακτική για χρήση ως ελεγκτή παιχνιδιών σε 120 °, μίνι laptop 140 °, επίπεδη οθόνη 180 °, βάση σε 270 °, ή να πραγματοποιήσετε μια αναστρέψιμη κλήση σε 360 °.

Το LG G8X ThinQ με την διπλή οθόνη ξεκινά την παγκόσμια κυκλοφορία του

Η ναυαρχίδα της LG διαθέτει εκπληκτική οθόνη OLED FullVision 6,4 ιντσών, μια ισχυρή κάμερα 32-megapixel που βλέπει προς τα εμπρός, εντυπωσιακές διπλές κάμερες με οπίσθιο φωτισμό με χρήσιμες λειτουργίες φωτογραφιών και βίντεο, δύο στερεοφωνικά ηχεία 1.2W και μεγάλη μπαταρία 4.000mAh. Επίσης, το G8X ThinQ είναι το πρώτο smartphone της LG που διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

Το LG G8X ThinQ με διπλή οθόνη θα είναι διαθέσιμο για αγορά στις Ηνωμένες Πολιτείες για $ 700, αλλά αναμένουμε διαφορετικές τιμές σε άλλες χώρες και ίσως στην Ευρώπη λόγω των δασμών να φτάσει σε μια τιμή μεταξύ 800 – 900 Ευρώ. Αυτά βέβαια είναι εικασίες και περιμένουμε να μάθουμε την κανονική του τιμή όταν έρθει στην Ευρωπαϊκή αγορά σε μερικές εβδομάδες από τώρα.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1