Το Mobile MMO Talion ξεκινά στο Play Store αργότερα αυτό το μήνα | TechFreaks

Το Mobile MMO Talion ξεκινά στο Play Store αργότερα αυτό το μήνα | TechFreaks


Ο τομέας των MMORPGs παιχνιδιών για κινητά θα πάει λίγο παραπέρα αργότερα αυτό το μήνα με την παγκόσμια κυκλοφορία του Talion. Το γεμάτο δράση παιχνίδι είδε μια περιορισμένη απελευθέρωση στην αγορά της Ασίας το 2018 και θα έρθει στο Google Play Store στις 28 Μαΐου.

Στον κόσμο τουTalion, υπάρχουν δύο φατρίες που αγωνίζονται για την υπεροχή: Aegis και Bident. Οι παίκτες επιλέγουν μια παράταξη και μάχονται εναντίον της άλλης συμμαχίας σε ανοιχτά 3D περιβάλλοντα. Ο παίκτης εναντίον παίχτη είναι μια κύρια εστίαση του παιχνιδιού και μπορεί να είναι 1v1, 5v5 ή ακόμα και 20v20.

Ο μοναδικός τρόπος παιχνιδιού PvP του παιχνιδιού, Occupy, χωρίζει δύο ομάδες των 20 μεταξύ τους σε μια τεράστια αρένα με καταπέλτες και σημεία capture. Ακόμα και οι PvE επιδρομείς έχουν ένα στοιχείο PvP, καθώς και οι δύο συμμαχίες μπορούν να προσπαθήσουν να βγάλουν το αφεντικό ταυτόχρονα προσπαθώντας να υπερασπιστούν τους άλλους παίκτες.

Το Talion είναι χτισμένο στον κινητήρα Unity και διαθέτει μερικά εξαιρετικά γραφικά για ένα παιχνίδι κινητών. Αυτά φαίνονται και στις δυνατές επιλογές δημιουργίας χαρακτήρων, οι οποίες σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε πλήρως τον avatar σας στο παιχνίδι με 48 διαφορετικά στοιχεία για να προσωποποιήσετε.

Το παιχνίδι είναι free to play, οπότε περιμένετε πολλές από τις ίδιες επιλογές δημιουργίας εσόδων που υπάρχουν σε άλλα MMORPG για κινητά, όπως τα πρωταθλήματα και το κατάστημα ειδών στο παιχνίδι. Υπάρχει μια επιλογή autoplay για έναν παίκτη επίσης, που θα μπορούσε να είναι ένα σημείο που «κολλάει» για μερικούς παίκτες.

Το Talion θα ξεκινήσει στο Play Store στις 28 Μαΐου, αλλά μπορείτε να προ-εγγραφείτε τώρα για να συλλέξετε όλα τα είδη των ανταμοιβών στο παιχνίδι. Περιλαμβάνουν τα νομίσματα εντός του παιχνιδιού, τα mounts και ακόμη και τα σπάνια όπλα. Προεγγραφή στον επίσημο ιστότοπο ή κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω για να κάνετε εκ των προτέρων εγγραφή στο Play Store.

google play button

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1