Το Moto G7 μπορεί να ξεκινήσει στη Βραζιλία στο MWC το Φεβρουάριο | TechFreaks

Το Moto G7 μπορεί να ξεκινήσει στη Βραζιλία στο MWC το Φεβρουάριο | TechFreaks


Ακόμη και πριν από την αγορά της Motorola από τη Lenovo, η εταιρεία έκανε μεγάλη επιτυχία στη σειρά smartphones της Moto G. Η σειρά smartphones της μεσαίας σειράς προσφέρει έναν ικανό συνδυασμό υλικού σε προσιτή τιμή και το έκανε σε μια εποχή που το χρειάστηκε η βιομηχανία Android. Σίγουρα, η Xiaomi κάνει το ίδιο πράγμα, αλλά η περιφερειακή διαθεσιμότητά της έχει καταστήσει λιγότερο δημοφιλή σε ορισμένες περιοχές.

Για παράδειγμα, η Βραζιλία είναι μια σημαντική χώρα στην οποία η Motorola έχει βρει επιτυχία και τώρα ακούμε φήμες ότι η εταιρεία θα μπορούσε να ξεκινήσει το επερχόμενο Moto G7 στη χώρα πριν το εμφανίσει οπουδήποτε αλλού.

Έχουμε ακούσει για τη σειρά Moto G7 τους τελευταίους μήνες, οπότε ξέρουμε ότι θα πρέπει να φτάσει σύντομα. Το Moto G6 δεν είδε την κυκλοφορία του μέχρι τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, αλλά η Motorola μπορεί να πιέζει τα πράγματα γρηγορότερα για τον διάδοχό της. Τον περασμένο μήνα, έγιναν leaked κάποιες ανακοινώσεις τύπου που ισχυρίστηκαν ότι έδειξαν τη βαθμολογία του waterdrop που θα έφερνε το Moto G7 και το Moto G7 Plus. Αυτό ήταν τρεις μήνες μετά την πρώτη μας ματιά σε αυτό που λέγεται ότι είναι μια hands-on φωτογραφία του μπροστινού και του πίσω μέρος του επερχόμενου Moto G7.

Έχουμε επίσης ανακαλύψει μια χούφτα διαφορετικών παραλλαγών αυτής της συσκευής. Μαζί με το κανονικό Moto G7, αποκαλύφθηκε ότι η Lenovo θα μπορούσε επίσης να ξεκινήσει ένα Moto G7 Play, ένα Moto G7 Plus και ένα Moto G7 Power με μια τεράστια μπαταρία χωρητικότητας 5.000mAh. Αυτό είναι όλα τα πρώτα στοιχεία, έτσι ώστε διάφορες λεπτομέρειες, όπως ο ακριβής σχεδιασμός και ακόμη και τα ονόματα αυτών των τηλεφώνων θα μπορούσαν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.

Τώρα περιμένουμε μέχρι να αποκαλυφθούν στον κόσμο από την. Το MWC 2019 πραγματοποιείται στη Fira Gran Via από τις 25 έως τις 28 Φεβρουαρίου, αλλά αυτή η νέα φήμη μας λέει ότι στη Βραζιλία θα ξεκινήσει πριν από την παγκόσμια αποκάλυψή της. Θα είχε κάποιο νόημα η Lenovo να δώσει στη Βραζιλία «καλύτερη» μεταχείριση όσον αφορά τις συσκευές Motorola, καθώς πάντα ακούμε για δοκιμές για νέες ενημερώσεις λογισμικού που προέρχονται από τη χώρα της Νότιας Αμερικής.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1