Το Moto G8 της Motorola μπορεί να διαθέτει ρύθμιση τριπλής κάμερας και ταχύτερο επεξεργαστή Snapdragon | TechFreaks

Το Moto G8 της Motorola μπορεί να διαθέτει ρύθμιση τριπλής κάμερας και ταχύτερο επεξεργαστή Snapdragon | TechFreaks


Επτά μήνες από το ντεμπούτο της σειράς Moto G7 φαίνεται ότι η Motorola έχει ήδη ξεκινήσει τις εργασίες της επόμενης γενιάς σειράς Moto G8. Οι άνθρωποι στο XDA Developers πρόσφατα ανακάλυψαν πληροφορίες σχετικά με το Moto G8 Play και τώρα είναι πίσω με νέα ευρήματα που σχετίζονται με ένα ξεχωριστό μοντέλο.

Οι πηγές υποδηλώνουν ότι το smartphone είναι σήμερα στο στάδιο του πρωτότυπου με μια οθόνη 6,3 ιντσών, Full HD 19:9 (2280 x 1080p) και τον Snapdragon 665 της Qualcomm. Σε σύγκριση με το Moto G7 με τον Snapdragon 632, ο τελευταίος θα πρέπει να εισαγάγει τόσο βελτιώσεις επιδόσεων όσο και απόδοσης, σε συνδυασμό με αισθητά καλύτερη επεξεργασία AI στην συσκευή και έναν νεότερο image signaling processor (ISP), ο οποίος θα πρέπει να μεταφράζεται σε φωτογραφίες υψηλότερης ποιότητας.

Μιλώντας για φωτογραφίες, η εν λόγω συσκευή Moto G8 θα έχει προφανώς μια κύρια φωτογραφική μηχανή 48-megapixel f / 1.79 που χρησιμοποιεί τεχνολογία pixel binning για να δημιουργήσει μια καλύτερη λήψη 12 megapixel. Αυτό θα πρέπει να συνδυαστεί με μια κάμερα 16-megapixel ultra-wide-angle που υποστηρίζει ένα οπτικό πεδίο 94º και έναν αισθητήρα βάθους 5-megapixel. Επίσης, για όλους εκείνους τους οπαδούς της selfie, μια 25-megapixel κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός θα υπάρχει στο κινητό τηλέφωνο.

Το Moto G8 ή το G8 Plus, στο εσωτερικό του, φαίνεται ότι έχει φορτωθεί με 4GB μνήμης RAM και εσωτερική αποθήκευση 64GB, ενώ οι ρυθμίσεις 4 / 128GB, 6 / 64GB και 6 / 128GB είναι σίγουρα πιθανές. Αλλά ανεξάρτητα από την επιλογή που θα κάνετε, η υποστήριξη κάρτας microSD μέχρι 1TB αναμένεται να υπάρχει. Η ολοκλήρωση της ρύθμισης θα πρέπει να υποστηρίζει υποστήριξη 4G LTE και NFC με μια υποδοχή διπλής SIM. Η συσκευή τρέχει Android 9 Pie, αλλά αναμένεται να γίνει αναβάθμιση του Android 10 πριν από την κυκλοφορία της. Τέλος, μια τεράστια μπαταρία 4.000mAh αναφέρεται ως μέρος της συσκευασίας.

Το Moto G8 ή το Moto G8 Plus θα είναι πιθανό να γίνει επίσημο στις αρχές του 2020 μαζί με το Moto G8 Play και οποιεσδήποτε άλλες συσκευές της σειράς Moto G8 που μπορεί να έχει στο πρόγραμμα να κυκλοφορήσει η Motorola. Τα στοιχεία της διαθεσιμότητας δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά το smartphone θα πρέπει να πωλείται τουλάχιστον σε κόκκινο και μπλε χρώμα.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1