Το Old school MMORPG RuneScape κυκλοφορεί για Android και iOS

Το Old school MMORPG RuneScape κυκλοφορεί για Android και iOS


Το RuneScape, η old school έκδοση, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα MMORPG των τελευταίων δύο δεκαετιών και τώρα πλέον είναι διαθέσιμο και στο Android και στο iOS. Το παιχνίδι ξεκίνησε ως Java-based browser title μέχρι το 2001 και από τότε έχει δει μαζική επιτυχία καθώς εκατομμύρια παίχτες από όλο τον κόσμο το αγκάλιασαν. Το RuneScape έχει περάσει από έναν τεράστιο αριθμό αλλαγών κατά τη διάρκεια της ζωής του για 17 χρόνια, αλλά η κλασική έκδοση ήταν πάντα η πιο κοντινή στις καρδιές όλων των fans του παιχνιδιού.

Όπως είναι η τάση με τους περισσότερους τίτλους παιχνιδιών για κινητά, το RuneScape είναι ένα παιχνίδι free-to-play, αλλά υπάρχει και ένα πρόγραμμα εγγραφής επί πληρωμή που σας δίνει ένα μεγαλύτερο παγκόσμιο χάρτη, οκτώ επιπλέον δεξιότητες, περισσότερες αποστολές και πολλά ακόμα που δεν διατίθενται στην ελεύθερη έκδοση.

Εάν αισθάνεστε σαν να θέλετε να ξαναζήσετε κάποιες αναμνήσεις του RuneScape εν κινήσει, μπορείτε τώρα να κάνετε λήψη του παιχνιδιού σε Android και iOS από τους παρακάτω συνδέσμους.

 

Κατεβάστε το Old School RuneScape:

Android  |  iOS

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share