Το OnePlus 6T McLaren Edition βρίσκεται πολύ κοντά, επιβεβαιώνει η Amazon | TechFreaks

Το OnePlus 6T McLaren Edition βρίσκεται πολύ κοντά, επιβεβαιώνει η Amazon | TechFreaks


Η συνεργασία με κατασκευαστές supercar σε smartphones περιορισμένης έκδοσης έχει γίνει ένα κομμάτι μιας τάσης στον κόσμο της τεχνολογίας πρόσφατα. Λαμβάνοντας μια ιδέα από το Porsche Design της Huawei, η OnePlus έκανε μια συμφωνία με την McLaren για να εργαστεί σε ένα «μυστήριο» έργο, όπως αποκάλυψε ο κινεζικός κατασκευαστής smartphone τον περασμένο μήνα.

Μέρες αργότερα, φήμες άρχισαν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, υποδηλώνοντας ότι το τηλέφωνο θα έχει ένα επιβλητικό αριθμό 10GB μνήμης RAM, το οποίο θα σηματοδοτήσει ένα νέο ορόσημο για την εταιρεία.

Τώρα, η Amazon India επιβεβαίωσε το OnePlus 6T McLaren Edition προβάλλοντας εμφανώς το banner που παρουσιάστηκε παραπάνω στη σελίδα προϊόντων OnePlus 6T. Η ειδική συνεργασία της OnePlus με την McLaren δε είναι τυχαία καθώς είναι πιθανότατα για τον εορτασμό της 5ης επετείου της επιχείρησης στον κόσμο των smartphone. Κάτω από το σύνθημα «Salute to Speed», μπορούμε να δούμε το πάνω μισό μέρος του τηλεφώνου που μοιάζει με το OnePlus 6T, το οποίο δεν αποτελεί έκπληξη. Η έκδοση McLaren αναμένεται να διαθέτει 10GB μνήμης RAM και ίσως ένα φανταστικό σχέδιο στο πίσω μέρος, αλλά εκτός από αυτό, θα είναι πολύ παρόμοιο με το 6T.

Το banner του Amazon λέει «Coming Soon», το οποίο είναι σύμφωνο με αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής. Το OnePlus 6T McLaren Edition αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 11 Δεκεμβρίου και πιθανότατα στην υπόλοιπη Ευρώπη μετά από μερικές ημέρες.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1