Το OnePlus 7 εμφανίζεται στην ιστοσελίδα e-tail, αποκαλύπτει προδιαγραφές και τιμή μπορεί και τίποτα | TechFreaks

Το OnePlus 7 εμφανίζεται στην ιστοσελίδα e-tail, αποκαλύπτει προδιαγραφές και τιμή μπορεί και τίποτα | TechFreaks


Η OnePlus κερδίζει μια σταθερή ώθηση τα τελευταία χρόνια. Αρχικά, ήταν μια εταιρεία γνωστή μόνο στους fans των hardcore smartphone, οι οποίοι έψαχναν τις συσκευές value for money που προσφέρουν επιδόσεις ναυαρχίδας στη μισή τιμή. Αλλά έχει σίγουρα καταφέρει να σκαρφαλώσει σε ένα πολύ καλό σημείο αναγνωρισιμότητας αυτή τη στιγμή με όλο και περισσότερους χρήστες κινητών να την προτιμούν.

Έτσι, ένα νέο τηλέφωνο OnePlus είναι πάντα συναρπαστικό. Όλοι θέλουμε να μάθουμε τι είδους τρελή τεχνολογία η εταιρεία θα χωρέσει εκεί μέσα, διατηρώντας παράλληλα το τηλέφωνο πολύ, πολύ φθηνότερο από τις πιο δημοφιλής ναυαρχίδες. Για παράδειγμα, το 6T είχε έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, αλλά ξεκίνησε στα $ 550. Δεν είναι καθόλου κακό!

Τώρα, μια καταχώρηση με το OnePlus 7 εμφανίστηκε στον ιστότοπο e-tail (αν και δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι είναι σωστή), αποκαλύπτοντας όλες τις προδιαγραφές και την τιμή του επερχόμενου «flagship killer»! Σύμφωνα με τη καταχώρηση, το OnePlus 7 θα διαθέτει τον Qualcomm Snapdragon 855 και εκδόσεις μνήμης RAM 8 GB και 128 GB αποθήκευσης ή 12 GB RAM και αποθήκευση 256 GB. Όλα αυτά θα τροφοδοτούνται από μια μπαταρία 4.000 mAh. Και η τιμή παραμένει εξαιρετικά λογική, ξεκινώντας από $ 570.

oneplus 7 e tail

Και οι κάμερες; Ω, όλες οι γλυκές φήμες επαναβεβαιώνονται εδώ. Η κύρια μονάδα στην πλάτη θα έχει 3 κάμερες, η λίστα λέει – 48 MP, 20 MP, και 5 MP. Γιατί όλα αυτά τα megapixel; Η φήμες λένε ότι το OnePlus 7 θα κληρονομήσει την τεχνολογία lossless zoom 10x από τα «αδερφάκια» της από την Oppo.

Όσο για τη φωτογραφική μηχανή selfie – η καταχώρηση λέει ότι θα είναι «pop up», επιβεβαιώνοντας πρόσφατα τις φήμες ότι το OnePlus 7 θα κρύβει το selfie snapper σε μια μηχανική μονάδα, η οποία εμφανίζεται μόνο όταν την χρειάζεσαι. Αυτό υποτίθεται ότι θα εξασφαλίσει ότι το τηλέφωνο διαθέτει οθόνη από άκρη σε άκρη χωρίς εγκοπές ή waterdrops.

Τώρα για τα κακά νέα

Μια τέτοια καταχώρηση εμφανίζεται για έναν από τους δύο λόγους. Είτε κάποιος στο δικτυακό τόπο έκανε ένα «λαθάκι» και το δημοσίευσε νωρίς (ή το site απλά δεν ενδιαφέρεται αρκετά αν θα διαρρεύσουν αυτά τα πράγματα), ή είναι απλώς ένα placeholder που «κρατά» τη σελίδα για όταν το τηλέφωνο πραγματικά θα βγει στην κυκλοφορία.

Και έχουμε κάποιες αποδείξεις ότι αυτό μπορεί να είναι απλώς μια σελίδα κράτησης θέσης. Για αρχή, κοιτάζοντας την περιγραφή της οθόνης κάτω από την καρτέλα προδιαγραφών, λέει ότι η οθόνη θα έχει μια εγκοπή waterdrop. Γιατί να έχει μια εγκοπή εκεί αν η φωτογραφική μηχανή selfie είναι κρυμμένη σε ένα pop-up μηχανισμό;

Στη συνέχεια, κοιτάζοντας το βάρος – λέει ότι το OnePlus 7 θα είναι 185 g. Αυτό είναι ακριβώς το ίδιο με το OnePlus 6T. Όχι ότι είναι αδύνατο και για τα δύο αυτά μοντέλα να ζυγίσουν το ίδιο, αλλά αρχίζουμε να υποπτευόμαστε πολλά, όπως ότι οι καταχωρήσεις προδιαγραφών της σελίδας βασίζονταν στις υπάρχουσες διαρροές και τα κενά γεμίστηκαν με τα στατιστικά του OnePlus 6T.

oneplus 7 e tail2

Αλλά εντάξει, θα μπορούσε επίσης να είναι ένα μείγμα και των δύο – μια δέσμη των προδιαγραφών που λαμβάνονται από αξιόπιστες διαρροές με μερικά πεδία που αντιγράφονται από το φύλλο του OnePlus 6T, ακριβώς έτσι η σελίδα δεν φαίνεται κενή. Εν πάση περιπτώσει, είναι ακόμα λίγο νωρίς για να κάνουμε υποθέσεις. Το OnePlus 5 ανακοινώθηκε τον Ιούνιο, το OnePlus 6 κυκλοφόρησε τον Μάιο.

Έτσι, το 7 μπορεί να δει το φως της ημέρας τον Απρίλιο το νωρίτερο, αλλά η περίοδος Μαΐου-Ιουνίου είναι πιο πιθανή. Το OnePlus 6T θα είναι 6 μηνών την 1η Μαΐου και γνωρίζουμε ότι η εταιρεία επιθυμεί να έχει μισό χρόνο μεταξύ των εκδόσεων.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1