Το OnePlus 8 Pro μπορεί να διαθέτει εξαιρετικά ομαλή οθόνη 120Hz | TechFreaks

Το OnePlus 8 Pro μπορεί να διαθέτει εξαιρετικά ομαλή οθόνη 120Hz | TechFreaks


Το OnePlus 8 Pro είναι ακόμα αρκετούς μήνες μακριά, αλλά αυτό δεν σταματά τις πρώτες διαρροές που έχουν αρχίσει να εμφανίζονται. Τον περασμένο μήνα, ο τελικός σχεδιασμός του smartphone αποκαλύφθηκε φαινομενικά λίγο πριν εμφανιστούν οι πρώτες πληροφορίες για το χρόνο κυκλοφορίας. Τώρα, ο tipster Max J. έχει κάνει tease μια αρκετά τεράστια αναβάθμιση.

 

Φαίνεται ότι οι οθόνες των 90Hz είναι πολύ in το 2019

Το τηλέφωνο Asus ROG έγινε το πρώτο smartphone με οθόνη 90Hz όταν έκανε debut στα τέλη του 2018 αλλά δεν ήταν μέχρι που το OnePlus 7 Pro αποκαλύφθηκε νωρίτερα αυτό το έτος με μια οθόνη Fluid AMOLED που η τεχνολογία υψηλότερου ρυθμού ανανέωσης άρχισε να γίνεται mainstream.

Φτάνοντας στο σήμερα οι νέες οθόνες είναι ακόμα πιο συνηθισμένες. Η σειρά Google Pixel 4 υιοθέτησε πρόσφατα ρυθμό ανανέωσης 90Hz και η OnePlus έχει μεταφέρει την τεχνολογία στη χαμηλότερη συσκευή της, το OnePlus 7T. Η Samsung φημολογείται επίσης ότι σχεδιάζει μια οθόνη 90Hz για τη σειρά Galaxy S11 του επόμενου έτους, αλλά φαίνεται ότι η OnePlus θα μπορούσε να πάρει τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα το 2020.

Ένα μυστήριο tweet που δημοσιεύτηκε από τον Max J. αναφέρει τα ‘120Hz’ χωρίς περαιτέρω περιεχόμενο. Ωστόσο, σε επόμενα σχόλια, ο tipster μιλάει για μια εφαρμογή από τη OnePlus και επιβεβαιώνει ότι οι ειδήσεις δεν έχουν καμία σχέση με τη σειρά Galaxy S11 της Samsung. Ως εκ τούτου, φαίνεται αρκετά πιθανό η εταιρεία που εδρεύει στην Κίνα να υιοθετήσει μια παραλλαγή 120Hz της οθόνης Fluid AMOLED στο OnePlus 8 Pro όταν θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος.

Το OnePlus 8 Pro μπορεί να διαθέτει εξαιρετικά ομαλή οθόνη 120Hz

Μια χρήση επίσης για το μικρότερο και φθηνότερο OnePlus 8 είναι δυνατή, αλλά είναι εξαιρετικά απίθανη. Εξάλλου, η OnePlus λειτουργεί με πολύ μικρά περιθώρια κέρδους και το υψηλό κόστος που σχετίζεται με τα πάνελ των 120Hz θα μειώσει τα τυχόν οικονομικά οφέλη και πιθανώς θα οδηγήσει σε τεράστια αύξηση των τιμών κάτι που σίγουρα δεν θα αρέσει σε πολλούς φίλους της Oneplus.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1