Το Redmi K30 Pro έρχεται τον επόμενο μήνα, η pop-up camera επιβεβαιώθηκε | TechFreaks

Το Redmi K30 Pro έρχεται τον επόμενο μήνα, η pop-up camera επιβεβαιώθηκε | TechFreaks


Το Redmi K30 Pro αναμένεται να είναι η τελευταία ναυαρχίδα της εταιρίας, ακολουθώντας τα βήματα του εντυπωσιακού K20 Pro. Έχουμε ακούσει αρκετά για το τηλέφωνο μέχρι τώρα, και τώρα το sub-brand της Xiaomi έχει επιβεβαιώσει ότι κινητό θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Η Redmi επιβεβαίωσε στο Weibo ότι το τηλέφωνο θα φτάσει τον Μάρτιο, αν και δεν έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία. Επιπλέον, έβαλε επίσης μια αφίσα που δείχνει ένα τηλέφωνο χωρίς κάμερα οπής στις επάνω γωνίες. Δείτε το παρακάτω.

Το Redmi K30 Pro έρχεται τον επόμενο μήνα, η pop-up camera επιβεβαιώθηκε

Όλα αυτά επιβεβαιώνουν ότι το Redmi K30 Pro θα προσφέρει λογικά μια pop-up selfie κάμερα αντί της διάτρησης οπών που είδαμε στην οθόνη του K30. Και πάλι, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να ξεθάψουν ένα Mi Mix 2S και να τοποθετήσουν μια κάμερα selfie σε μια από τις κάτω γωνίες, καθώς δεν μπορούμε να δούμε ολόκληρη την οθόνη. Αλλά είναι πολύ πιο πιθανό ότι η Xiaomi θα επανέλθει στην αναδυόμενη κάμερα της οικογένειας K20.

Άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα φημολογούνται ότι περιλαμβάνουν ένα Snapdragon 865 (και 5G), μια ρύθμιση τετραπλής πίσω κάμερας με κύρια κάμερα 64MP και μια μπαταρία 4.700mAh με φόρτιση 33W. Είτε έτσι είτε αλλιώς, διαμορφώνεται για να είναι μια αξιόλογη συνέχεια του K20 Pro, αλλά ελπίζουμε ότι το άλμα των τιμών δεν είναι πάρα πολύ μεγάλο.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία για μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο τηλέφωνο της Redmi.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1