Το Samsung Galaxy A50 με Exynos 9610 και 4GB μνήμης RAM περνάει από benchmark | TechFreaks

Το Samsung Galaxy A50 με Exynos 9610 και 4GB μνήμης RAM περνάει από benchmark | TechFreaks


Εκτός από τα χαμηλού προϋπολογισμού Galaxy M10, M20 και M30, η Samsung εργάζεται και νέα μοντέλα της σειράς Galaxy A, τα οποία θα περιέχουν επιπλέον ένα ψηφίο στο όνομά τους. Και πριν από την αναμενόμενη κυκλοφορία του στις αρχές του 2019, το επερχόμενο Galaxy A50 φαίνεται να έχει εντοπιστεί στο Geekbench.

Με την ονομασία Samsung SM-A505F, το Galaxy A50 σημείωσε αξιοσημείωτα 4380 πόντους στη δοκιμή πολλαπλών πυρήνων και 1615 πόντους στο single-core. Αυτά τα αποτελέσματα έγιναν δυνατά από τον επεξεργαστή Exynos 9610 που μπορεί να βρεθεί μέσα στο κινητό σε συνδυασμό με τα 4GB μνήμης RAM.

samsung a50 benchmark

Ως συνήθως, δεν αποκαλύπτεται τίποτα άλλο σχετικά με τη συγκεκριμένη συσκευή. Έτσι, λεπτομέρειες όπως η χωρητικότητα εσωτερικής αποθήκευσης και οι ρυθμίσεις κάμερας παραμένουν ασαφείς σε αυτό το σημείο. Ωστόσο, τα αποτελέσματα της αναφοράς αποκαλύπτουν την παρουσία του Android 9 Pie. Αυτό είναι σίγουρα ένα θετικό σημάδι όσον αφορά το ιστορικό της Samsung για την κυκλοφορία smartphones μεσαίας εμβέλειας και χαμηλού προϋπολογισμού με παλαιότερες εκδόσεις του Android.

Η ίδια η Samsung δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τα σχέδιά της για την κυκλοφορία του Galaxy A50, αλλά αν η εταιρεία πάει σύμφωνα με το συνηθισμένο χρονοδιάγραμμά της, είναι πιθανό να εμφανιστεί επίσημα στα τέλη Δεκεμβρίου ή στις αρχές Ιανουαρίου πριν από την κυκλοφορία προς το τέλος του μήνα.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1