Το Samsung Galaxy A52 διαρρέει σε press renders | TechFreaks

Το Samsung Galaxy A52 διαρρέει σε press renders | TechFreaks


Η Samsung εργάζεται για την επέκταση της γκάμας των προσιτών συσκευών 5G και ένα από τα επερχόμενα τηλέφωνα σε αυτό το ρόστερ είναι το Galaxy A52 5G. Αυτό θα ακολουθήσει τα βήματα του Galaxy A51 5G, το οποίο ξεκίνησε τον Απρίλιο. Μερικά press renders του Galaxy A52 5G έχουν διαρρεύσει σήμερα, ώστε να μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο smartphone σε όλο του το μεγαλείο.

Όπως μπορείτε να δείτε, έχει ένα σχέδιο που μοιάζει πολύ με αυτόν του προκατόχου του, ενώ το πλαίσιο της κάμερας έχει μεγαλώσει και τώρα κάθε σκοπευτής έχει ξεχωριστούς δακτυλίους γύρω του μέσα στο πλαίσιο. Είναι ένα σχέδιο που είναι λίγο πιο παρόμοιο με αυτό που έκανε πρόσφατα η Samsung για τις ναυαρχίδες της και φαίνεται επίσης ελαφρώς καλύτερο από αυτό που είχαμε στα τηλέφωνα της σειράς Α στο παρελθόν. Δεν είναι μια τεράστια διαφορά, αλλά είναι η μεγαλύτερη που θα βρείτε, σχεδιαστικά, μεταξύ του A51 5G και του A52 5G.

Το Samsung Galaxy A52 διαρρέει σε press renders

Οι διαστάσεις του νέου τηλεφώνου θα είναι 159,9 x 75,1 x 8,4 mm, και το πάχος αυξάνεται σχεδόν στα 10 mm όπου βρίσκεται το πλαίσιο της κάμερας. Έτσι, σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, έχει μήκος 1 mm, πλάτος 1,5 mm και λεπτότερο 0,3 mm. Θα έχει οθόνη 6,5 ιντσών με ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, κεντρική οπή για την κάμερα selfie και υποδοχή ακουστικών 3,5 mm. Το πίσω μέρος θα είναι πλαστικό, ενώ το πλαίσιο είναι μεταλλικό.

Το Galaxy A51 5G κυκλοφόρησε στην τιμή των 499 δολαρίων και δεδομένου πόσο παρόμοιο φαίνεται με το A52 5G, ίσως είναι σοφό να περιμένουμε ένα παρόμοιο σημείο τιμής. Ή ίσως ελαφρώς χαμηλότερο αφού το 5G είναι λιγότερο καινοτόμο σήμερα. Θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη περισσότερα από τις επίσημες λεπτομέρειες, ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμη ένδειξη για το πότε θα μπορούσαν να έρθουν. Θα σας ενημερώσουμε όμως μόλις μάθουμε κάτι περισσότερο.

ΠηγήΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share