Το Samsung Galaxy M10 είναι πιστοποιημένο με οθόνη 6 ιντσών και μπαταρία 3.400mAh | TechFreaks

Το Samsung Galaxy M10 είναι πιστοποιημένο με οθόνη 6 ιντσών και μπαταρία 3.400mAh | TechFreaks


Μετά από πολλές αναφορές και πολλές άλλες πιστοποιήσεις, το επερχόμενο smartphone της Samsung έχει λάβει έγκριση για κυκλοφορία από την FCC στις ΗΠΑ. Η πιστοποίηση, που περιλαμβάνεται στον αριθμό μοντέλου SM-M105F / DS, αποκαλύπτει την παρουσία μιας μεγάλης οθόνης 6 ιντσών και διαστάσεων 155,7 x 75,8 χιλιοστών.

Αυτό σημαίνει ότι, από την άποψη του μεγέθους, θα είναι περισσότερο ή λιγότερο στο ίδιο επίπεδο με το Galaxy S9 +, μια αρκετά μεγάλη υπέρβαση για το φάσμα του προϋπολογισμού της Samsung. ‘Οπως γνωρίζουμε, στην πρόσφατη ιστορία, η νοτιοκορεατική μάρκα έχει κρατήσει τις μεγαλύτερες οθόνες της για πιο ακριβές συσκευές, με την ελπίδα να πιέσει τους πελάτες προς πιο ακριβό μοντέλα.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, οι προηγούμενες διαρροές έχουν δείξει την παρουσία του οχταπύρηνου τσιπ Exynos 7870 της Samsung. Αυτό φέρεται να φτάνει σε συνδυασμό με 3GB μνήμης RAM και την επιλογή δύο συνθέσεων αποθήκευσης: είτε 16GB είτε 32GB. Η ολοκλήρωση της ρύθμισης έχει προγραμματιστεί ώστε να διαθέτει Android 8.1 Oreo απ ‘ευθείας από το κουτί, Bluetooth 4.2 και μια μπαταρία 3.400mAh.

Το Samsung Galaxy M10 θα ανακοινωθεί στις αρχές Ιανουαρίου παράλληλα με τα Galaxy M20 και Galaxy M30. Η Samsung εργάζεται επίσης σε μερικά νέα μοντέλα Galaxy A, αλλά αυτά δεν είναι ακόμα έτοιμα για κυκλοφορία.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1