Το Samsung Galaxy M2 θα μπορούσε να είναι το πρώτο τηλέφωνο με notch από την εταιρεία | TechFreaks

Το Samsung Galaxy M2 θα μπορούσε να είναι το πρώτο τηλέφωνο με notch από την εταιρεία | TechFreaks


Η Samsung έχει αρκετές σειρές smartphone σε διαφορετικές τιμές. Υπάρχει η ναυαρχίδα των σειρών Galaxy S και Note, η μεσαία σειρά Α και η σειρά J, C. Ωστόσο, αυτό μπορεί σύντομα να αλλάξει με την εισαγωγή του Samsung Galaxy M2, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως μοναδική προσφορά χαμηλού προϋπολογισμού της εταιρείας ξεκινώντας το 2019.

Τα τηλέφωνα Galaxy J, C απευθύνονται κυρίως στον χαμηλό προϋπολογισμό και τις αναδυόμενες αγορές smartphone – κυρίως στην Ασία – και οι διαφορές μεταξύ τους δεν ήταν τόσο σημαντικές ώστε να δικαιολογούν τρεις ξεχωριστές παραλλαγές. Αυτό φαίνεται να είναι η γραμμή σκέψης της Samsung με το Galaxy M2 τουλάχιστον, σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές.

Αλλά το Galaxy M2 είναι επίσης ενδιαφέρον επειδή θα μπορούσε επίσης να κάνει χρήση μιας από τις νέες οθόνες της Samsung. Η εταιρεία, νωρίτερα αυτό το μήνα, αποκάλυψε τέσσερις νέες οθόνες με (και χωρίς) εγκοπές, τις οποίες η Samsung αναμένεται να αρχίσει να χρησιμοποιεί ήδη το επόμενο έτος σε όλες τις σειρές smartphone της. Ενώ η οθόνη Infinity-O, η οποία έχει μια οπή διάτρησης της φωτογραφικής μηχανής, πιθανότατα προορίζεται για το Samsung Galaxy S10, τα Infinity-V και Infinity-U είναι πιθανά υποψήφια για τα mid-range και budget smartphones.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το Galaxy M2 θα έχει οθόνη 2340 × 1080 με αναλογία διαστάσεων 19,5: 9, γεγονός που δείχνει ότι οι οθόνες Infinity έρχονται στα πιο προσιτά smartphone της Samsung. Αυτή η λεπτομέρεια αποκαλύφθηκε σε ένα πρόσφατα leaked benchmark από το AnTuTu για ένα τηλέφωνο της Samsung με αριθμό μοντέλου SM-M205F, πίσω από το οποίο φέρεται ότι κρύβεται το Galaxy M2.

Άλλες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες από το benchmark είναι η αποθήκευση 32GB, ο επεξεργαστής Exynos 7885, η μνήμη RAM 3GB, η βασική κάμερα 13MP με μια selfie xamera 8MP και το Android 8.1 Oreo από το κουτί. Αν και αυτές οι προδιαγραφές ακούγονται αρκετά εύλογες, θα πρέπει ακόμα να περιμένουμε, καθώς είμαστε αρκετοί μήνες μακριά από την κυκλοφορία της συσκευής. Από την άλλη πλευρά όμως, συμβαδίζουν με τις προηγούμενες φήμες σχετικά με το Galaxy M2, οπότε θα μπορούσαν να είναι αρκετά ακριβείς.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share