Το Samsung Galaxy M30 έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά για ένα τηλέφωνο αυτής της κατηγορίας | TechFreaks

Το Samsung Galaxy M30 έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά για ένα τηλέφωνο αυτής της κατηγορίας | TechFreaks


Η νέα σειρά Galaxy M της Samsung έχει σχεδιαστεί για να ανταγωνιστεί την Xiaomi σε ορισμένες αγορές, όπου η στρατηγική τιμολόγησης της τελευταίας έχει ρίξει αρκετά τις πωλήσεις της Samsung. Η Samsung κυκλοφόρησε το Galaxy M10 και το Galaxy M20 στην Ινδία. Το ζευγάρι έχει μεγάλα πάνελ LCD (6.2-ίντσες και 6.3-ίντσες, αντίστοιχα), μια αξιοπρεπή ποσότητα μνήμης / αποθήκευσης και μια διπλή εγκατάσταση κάμερας στο πίσω μέρος. Το Galaxy M10 έρχεται με μια μπαταρία 3400mAh και μια εκπληκτική μπαταρία 5000mAh χρησιμοποιείται από το Galaxy M20.

Εκτός από τα δύο μοντέλα που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, η Samsung θα κυκλοφορήσει το Galaxy M30, το οποίο αντιπροσωπεύει την κορυφή της αλυσίδας της σειράς Galaxy M. Τον Ιανουάριο, υπήρξαν κάποιες φήμες, αλλά σήμερα πιο λεπτομερείς πληροφορίες για το Galaxy M30 αναφέρθηκαν από την PriceKart (μέσω του MSPower User). Η συσκευή αναμένεται να διαθέτει οθόνη LCD 6,38 ιντσών με εγκοπή teardrop (οθόνη Infinity-V) και ανάλυση 1080 x 2210 (FHD +). Το chipset Exynos 7904 θα είναι μέσα στην συσκευή και το τηλέφωνο θα είναι εξοπλισμένο με 6GB μνήμης RAM και 128GB φυσικής αποθήκευσης (αν και λογικά θα υπάρχει και μία έκδοση 4GB / 64GB).

Η τριπλή ρύθμιση της πίσω κάμερας θα περιλαμβάνει έναν κύριο αισθητήρα 13MP με διάφραγμα f / 1,9. Ένας αισθητήρας ευρείας γωνίας 5MP θα έχει διάφραγμα f / 2,2 και ένας άλλος αισθητήρας 5MP με διάφραγμα f / 2,2 θα χρησιμοποιηθεί ως αισθητήρας βάθους. Ο μπροστινός selfie shooter θα διαθέτει 16MP (με διάφραγμα f / 2.0). Υπάρχει ένας πίσω ανιχνευτής δακτυλικών αποτυπωμάτων και μια τεράστια μπαταρία 5000mAh. Για κάποιο λόγο, το Android 8.1 Oreo, όχι το Android 9 Pie, θα είναι προεγκατεστημένο.

samsung m30 specs

Και αυτή είναι η κατάσταση της βιομηχανίας smartphone σήμερα. Ο ανταγωνισμός στο χαμηλό μέρος του φάσματος έχει γίνει τόσο έντονος που κάποια λεγόμενα κινητά τηλέφωνα του χαμηλού προϋπολογισμού φέρουν προδιαγραφές που θα είχαν θεωρηθεί υψηλού επιπέδου μόλις πέρυσι. Δεδομένου ότι το Galaxy M30 δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, η τιμολόγηση είναι άγνωστη. Το Galaxy M10 ξεκινάει μόλις από $ 112 USD (λίγο παραπάνω από 100 €) και το Galaxy M20 διατίθεται στα $ 155 USD δηλαδή περίπου 140 €. 

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1