Το smartphone της Motorola με την τετραπλή κάμερα εμφανίζεται σε φωτογραφίες | TechFreaks

Το smartphone της Motorola με την τετραπλή κάμερα εμφανίζεται σε φωτογραφίες | TechFreaks


Πριν από μερικές εβδομάδες σας είπαμε ότι το τηλέφωνο με τετραπλή κάμερα της Motorola θα έχει δύο ονόματα, το Motorola One Pro και το Motorola One Zoom. Προφανώς, θα υπάρχει μια έκδοση του τηλεφώνου με το Android One προεγκατεστημένο. Αυτό εγγυάται δύο χρόνια ενημερώσεων Android και εξοπλίζει το τηλέφωνο με έκδοση σχεδόν stock του λειτουργικού συστήματος. Αυτή η έκδοση θα μπορούσε να είναι το One Pro.

Μια άλλη παραλλαγή του ίδιου τηλεφώνου αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Amazon και αναμένεται να περιλαμβάνει και την Alexa. Θα διαθέτει επίσης τις εφαρμογές του Amazon, συμπεριλαμβανομένου του Amazon Appstore. Αυτό μπορεί να είναι το Motorola One Zoom.

Εκτός από αυτές τις διαφορές, και τα δύο τηλέφωνα έχουν τις ίδιες προδιαγραφές, συμπεριλαμβανομένης μιας οθόνης AMOLED με εγκοπή 6,2 ιντσών με ανάλυση 1080 x 2340. Αυτό λειτουργεί με αναλογία οθόνης 19,5: 9. Μέσα στο κινητό τηλέφωνο, θα υπάρχει ο επεξεργαστής Snapdragon 675 με 4GB μνήμης και 64GB επεκτάσιμης αποθήκευσης. Εκείνοι που αναζητούν πρόσθετη αποθήκευση μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υποδοχή microSD χωρητικότητας 128GB. Περιλαμβάνεται υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και μια μπαταρία 4000mAh. Η πίσω κάμερα θα διαθέτει μια κύρια φωτογραφική μηχανή 48MP, έναν τηλεφακό 12MP με οπτικό ζουμ 3x, μια φωτογραφική μηχανή εξαιρετικά ευρείας γωνίας 8MP και έναν αισθητήρα βάθους 5MP.

Motorola One Pro or One Zoom photos

Ενώ έχουμε ήδη δείξει ότι έχουν διαρρεύσει renders του Motorola One Pro / One Zoom, σήμερα οι Tipster Slashleaks δημοσίευσαν ένα ζευγάρι φωτογραφιών που δείχνουν το μπροστινό και πίσω μέρος της συσκευής. Η Motorola κάνει μια αργή αλλά σταθερή επιστροφή και έχει επικεντρωθεί σε μοντέλα χαμηλής έως μέσης εμβέλειας με ορισμένα χαρακτηριστικά όπως μια μεγάλη μπαταρία (Moto G7 Power), ένα τηλέφωνο με action camera που εστιάζει σε πορτρέτο αλλά βλέπει στο τοπίο (Motorola One Action) και ένα τηλέφωνο με ρύθμιση τετραπλής κάμερας (Motorola One Pro / One Zoom).

Το Motorola One Zoom και το One Pro θα παρουσιαστούν την επόμενη εβδομάδα στο IFA στο Βερολίνο. Τότε, θα πρέπει να μάθουμε περισσότερα για τα διαφορετικά ονόματα που χρησιμοποιούνται για ουσιαστικά το ίδιο τηλέφωνο.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1