Το smartphone Galaxy A9 της Samsung εμφανίζεται στο Geekbench

Το smartphone Galaxy A9 της Samsung εμφανίζεται στο Geekbench

[ad_1]

Τον τελευταίο καιρό έχουν υπάρξει πολλές φήμες για ένα smartphone Galaxy που θα έρθει με μια τετραπλή κάμερα και θα ονομάζεται Samsung Galaxy A9. Σήμερα το Samsung SM-A9200 εμφανίστηκε στο Geekbench, έτσι περισσότερες λεπτομέρειες είναι γνωστές για αυτό το νέο μοντέλο από την Samsung.

Το Samsung SM-A9200, ή το Galaxy A9, τρέχει στο λειτουργικό σύστημα Android 8.0.0 και τροφοδοτείται από επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 660. Όπως ήδη είχαμε υποθέσει, η συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με μνήμη RAM 6 GB.

Ο δείκτης αναφοράς μας δίνει μια βαθμολογία μονού πυρήνα 1609 και μια multi-core βαθμολογία των 5844 βαθμών. Αυτό SoC λειτουργεί αρκετά καλύτερα από τον επεξεργαστή Exynos 7885 της Samsung, π οποίος χρησιμοποιείται στο Galaxy Α7 2018. Από τη σύγκριση, αυτή η συσκευή με αριθμό μοντέλου SM-A750F τον Ιούλιο του 2018πέτυχε μια single-core βαθμολογία των 1526, και μια multi-core βαθμολογία των 4265.

Την προσεχή Πέμπτη, στις 11 Οκτωβρίου 2018, η Samsung διοργανώνει μια εκδήλωση «A Galaxy Event». Μπορείτε να υποθέσετε ότι ένα νέο smartphone Galaxy A θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια αυτού του γεγονότος. Μόνο μία φράση αναφέρθηκε στο teaser. ‘4x διασκέδαση’. Αυτό μάλλον αναφέρεται στην τετραπλή κάμερα.

a9 geekbench

Το Galaxy A9 θα είναι το πρώτο smartphone της Samsung με τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος. Πιθανώς, αυτό θα διαθέτει μια φωτογραφική μηχανή 24 megapixel με ένα κανονικό f / 1.7 φακό, μια κάμερα 8 megapixel, με φακό f / 2.4 ευρείας γωνίας (120˚ FOV), μια φωτογραφική μηχανή 10 megapixel με f /2,4 τηλεφακό, και μια φωτογραφική μηχανή 5 megapixel με διάφραγμα f / 2.2 για λειτουργία βάθους .

Εκτός από την οπτική σταθεροποίηση εικόνας, είναι επίσης δυνατή το x2 οπτικό ζουμ. Επιπλέον, ο αισθητήρας βάθους διασφαλίζει ότι μπορείτε να κάνετε όμορφες εγγραφές Live Focus. Επιπλέον, το Samsung Galaxy A9 φαίνεται να έχει μια φωτογραφική μηχανή 24 megapixel selfie, αυτός ο αισθητήρας κατασκευάζεται από τη Sony.

Το Samsung Galaxy A9 θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη Full HD 6,3 ιντσών. Ο ανιχνευτής δακτυλικών αποτυπωμάτων εμφανίζεται ξανά πίσωΗ μπαταρία 3.720 mAh υποστηρίζει την τεχνολογία Quick Charge 2.0. Περισσότερα όμως θα μάθουμε αύριο στην επίσημη παρουσίαση! 

Πηγή: letsgodigital

Περισσότερα

[ad_2]

Επίσημη πηγή

Αφήστε μια απάντηση