Το Sony Xperia XZ4 μπορεί να περιλαμβάνει κάποιες αρκετά εντυπωσιακές κάμερες | TechFreaks

Το Sony Xperia XZ4 μπορεί να περιλαμβάνει κάποιες αρκετά εντυπωσιακές κάμερες | TechFreaks


Σήμερα, τα περισσότερα smartphone χρησιμοποιούν δύο ή τρεις πίσω κάμερες. Ωστόσο, η Sony παρέμεινε ως επί το πλείστον πιστή στη ρύθμιση μιας κάμερας, αλλά με την αναμενόμενη άφιξη του Xperia XZ4 τον επόμενο μήνα, όλα αυτά θα αλλάξουν.

Μέχρι σήμερα, πολύ λίγα ήταν γνωστά σχετικά με την εγκατάσταση των τριπλών φωτογραφικών μηχανών του Xperia XZ4, αλλά χάρη σε μια πολύ σημαντική διαρροή, μερικές από τις βασικές λεπτομέρειες της εγκατάστασης των καμερών αρχίζουν να φαίνονται (μέσω του MySmartPrice). Φυσικά, θα μπορούσαν να είναι λάθος, για αυτό όπως πάντα είμαστε λίγο επιφυλακτικοί με αυτές τις πληροφορίες.

Μετά την τοποθέτηση στο Xperia XZ3 μιας κύριας φωτογραφικής μηχανής 19 megapixel με πλήρες f / 2.0 διάφραγμα, το Xperia XZ4 φθάνει φέτος με έναν αναβαθμισμένο αισθητήρα που διαθέτει ανάλυση 52 megapixel. Όπως η Huawei, αυτό θα επιτρέψει στη Sony να συνδυάσει πολλά pixel σε ένα, παράγοντας έτσι εικόνα υψηλότερης ποιότητας με ανάλυση που είναι πιο κοντά στα 10-megapixel. Αυτός ο συγκεκριμένος αισθητήρας έρχεται επίσης με διάφραγμα f / 1.6 σύμφωνα με τη διαρροή που υποδηλώνει ότι η φωτογραφική μηχανή χαμηλού φωτισμού θα δει κάποιες δραστικές βελτιώσεις.

Sony Xperia XZ4 camera leaks

Όπως αναμενόταν, ο πρωτεύων αισθητήρας φαίνεται να συνοδεύεται από ειδικό τηλεφακό. Προς το παρόν, οι δυνατότητες οπτικού ζουμ παραμένουν ασαφείς. Ωστόσο, αυτή η διαρροή δείχνει μια ανάλυση 16-megapixels και ένα διάφραγμα f / 2,6. Ως αποτέλεσμα, αναμένονται υψηλότερα επίπεδα λεπτομέρειας. 

Τέλος, το Xperia XZ4 θα φτάσει φαινομενικά εξοπλισμένο με έναν αισθητήρα Time-of-Flight 0.3-megapixel. Αυτό δεν ακούγεται πολύ, αλλά θα πρέπει να βοηθήσει με την αίσθηση βάθους αρκετά. Ως αποτέλεσμα, οι εικόνες bokeh θα φαίνονται σημαντικά καλύτερες και θα πρέπει να δούμε διαθέσιμες βελτιώσεις στο περιεχόμενο AR.

Εκτός από τις κάμερες, το Xperia XZ4 αναμένεται να διαθέτει μια μεγάλη οθόνη ιντσών 6,5 ιντσών 21:9 σε συνδυασμό με το Snapdragon 855 της Qualcomm, 6GB μνήμης RAM και αποθήκευση 128GB. Η συσκευή θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει το Android 9 Pie απευθείας από το κουτί και πιστοποίηση για αντίσταση σε νερό και σκόνη IP68.

Το Sony Xperia XZ4 πιθανότατα δεν θα είναι διαθέσιμο για αγορά μέχρι τα τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου το νωρίτερο. Αν όμως η εταιρεία επιθυμεί να ανταγωνιστεί τη σειρά Galaxy S10, ίσως να προωθηθεί το λανσάρισμα πιο γρήγορα.

Περισσότερα
Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share