Το UMIDIGI F1 Play διαθέτει χαρακτηριστικά ναυαρχίδας και είναι προς πώληση για 182 € | TechFreaks

Το UMIDIGI F1 Play διαθέτει χαρακτηριστικά ναυαρχίδας και είναι προς πώληση για 182 € | TechFreaks


Κάποιες φορές συναντάτε ένα τηλέφωνο που σας κάνει να αναρωτιέστε γιατί οι άνθρωποι ξοδεύουν σχεδόν μια περιουσία σε νέα smartphones. Το UMIDIGI F1 Play είναι μια τέτοια συσκευή με προδιαγραφές ναυαρχίδας και κορυφαίο σχεδιασμό προσφέρει αρκετά καλά χαρακτηριστικά σε πολύ χαμηλή τιμή.

Αν σκέφτεστε να κάνετε αγορά για ένα νέο smartphone, η UMIDIGI ξεκινά μια πώληση που φέρνει το F1 Play σε τιμή 182 €! Ας ρίξουμε μια ματιά στο smartphone και να δούμε γιατί αξίζει πολύ περισσότερο από την τιμή του. Γύρω από το μπροστινό μέρος, το F1 Play διαθέτει μια όμορφη οθόνη FHD + (2,340 x 1,080) 6,3 ιντσών που ολοκληρώνεται με εγκοπή τύπου waterdrop. Θα βρείτε την φωτογραφική μηχανή 16MP που βλέπει προς τα εμπρός και σας αφήνει να πάρετε μερικές πολύ όμορφες selfies μέσα σε αυτή την εγκοπή.

Πηγαίνοντας στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, θα βρείτε τις κάμερες 48MP και 8MP της συσκευής. Ο συνδυασμός αυτών των δύο αισθητήρων επιτρέπει στους χρήστες να συλλαμβάνουν φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ποιότητας.

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί για το F1 Play σε σύγκριση με άλλα τηλέφωνα είναι ότι το UMIDIGI περιλαμβάνει NFC και global radio bands. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε θα πρέπει να είναι σε θέση να χρησιμοποιεί το smartphone για να κάνει ασύρματες πληρωμές και να συνδεθεί σε ένα δίκτυο ανεξάρτητα από τον τόπο στον οποίο βρίσκεται στον κόσμο.

Η τροφοδοσία όλων αυτών γίνεται από μια μπαταρία 5.150mAh, το CPU Helio P60 και 6GB μνήμης RAM. Επιπλέον, το UMIDIGI F1 Play, το οποίο λειτουργεί κοντά στο stock Android, περιλαμβάνει 64GB ενσωματωμένου χώρου αποθήκευσης με δυνατότητα επέκτασης με κάρτα microSD.

Με αυτές τις προδιαγραφές, το UMIDIGI F1 Play μπορεί να ανταγωνιστεί με το Xiaomi Redmi Note 7. Είναι στην κρίση σας εάν νομίζετε ότι το χαμηλότερο κόστος και οι καλύτερες προδιαγραφές του F1 Play είναι καλύτερες από τον ανταγωνισμό. Μπορείτε να αγοράσετε το UMIDIGI F1 Play τώρα σε κόκκινο ή μαύρο για μόλις 182 € κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί. Αυτή η έκπτωση δεν θα διαρκέσει για πολύ, γι ‘αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την έκπτωση, ενώ μπορείτε!

buy gearbest

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1