Το value for money fitness band μόλις βελτιώθηκε | TechFreaks

Το value for money fitness band μόλις βελτιώθηκε | TechFreaks


Η σειρά Xiaomi Mi Band είναι μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές wearables στην αγορά, και υπάρχει καλός λόγος γι’ αυτό. Το fitness band συμβαδίζει με τον τρόπο Xiaomi που προσφέρει πολύ καλά χαρακτηριστικά σε λογικές τιμές. Είχαμε ακούσει για την κυκλοφορία του Mi Band 4 πρόσφατα, αλλά η κινεζική μάρκα ξεκίνησε επίσημα το επόμενο fitness tracker της σειράς της σήμερα.

Όπως είχαμε δει σε φήμες των προηγούμενων ημερών, υπάρχει μια μεγαλύτερη, έγχρωμη οθόνη AMOLED (0,95 ίντσες) σε σύγκριση με την μονόχρωμη οθόνη του Mi Band 3 (0,78 ίντσες). Έχουμε επίσης έναν ανθεκτικό σε νερό 5ATM σχεδιασμό (στα 50 μέτρα), έναν αισθητήρα έξι αξόνων, βοηθητική λειτουργικότητα AI (μέσω του Xiao AI assistant της Xiaomi) και μια οθόνη καρδιακού ρυθμού.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη λειτουργία για ξυπνητήρι, καθιστική υπενθύμιση, την παρακολούθηση ύπνου, το mirroring ειδοποιήσεων, ενσωμάτωση με smart home και το Bluetooth 5.0.

mi band 4 κόκκινο λουράκι

Η βασική έκδοση διαθέτει μια μπαταρία 135mAh που θα πρέπει να διαρκέσει έως και 20 ημέρες με κανονική χρήση, ενώ το Mi Band 4 NFC προσφέρει μια μπαταρία 125mAh που αντέχει μέχρι και 15 ημέρες. Συγκριτικά, το Mi Band 3 προσφέρει μια μπαταρία 110mAh που διαρκεί επίσης για χρήση 20 ημερών (αλλά με την μονόχρωμη οθόνη).

Το Xiaomi Mi Band 4 ξεκινά από 169 γιουάν στην Κίνα (περίπου 21 €), αλλά φτάνει τα 229 γιουάν (~περίπου 30 €) για το Mi Band 4 NFC. Το τελευταίο μοντέλο, όπως υποδηλώνει το όνομα, προσφέρει δυνατότητες NFC για ταχείες πληρωμές. Δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία για μια ευρύτερη κυκλοφορία της έκδοσης NFC στην ευρωπαϊκή αγορά αλλά θα μάθουμε σίγουρα σε μερικές εβδομάδες.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1