Το Xiaomi ξεκινά τη δοκιμή app drawer και συντομεύσεων εφαρμογών στο MIUI | TechFreaks

Το Xiaomi ξεκινά τη δοκιμή app drawer και συντομεύσεων εφαρμογών στο MIUI | TechFreaks


Εδώ και χρόνια, ο εγγενής launcher στο skin της Xiaomi για το Android, γνωστός ως MIUI, έχασε δύο χαρακτηριστικά που σχεδόν όλα τα άλλα Android skins έχουν: ένα συρτάρι εφαρμογών (app drawer) και συντομεύσεις εφαρμογής. Τώρα, σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη από τους XDA Developers, φαίνεται ότι και αυτά τα χαρακτηριστικά βρίσκονται σε πρώιμη δοκιμή άλφα.

Αν και σίγουρα δεν υπάρχει εγγύηση ότι τα χαρακτηριστικά αυτά θα καταλήξουν σε μια σταθερή έκδοση στο μέλλον (ίσως ακόμη και το MIUI 11), εξακολουθεί να είναι καλή είδηση ​​ότι υπάρχει τώρα τουλάχιστον η πιθανότητα οι χρήστες του MIUI να έχουν πρόσβαση σε app drawer. Η τελευταία έκδοση alpha του launcher MIUI είναι η έκδοση 4.10.6.1025-06141703. Μπορείτε να επισκεφτείτε το XDA και να το εγκαταστήσετε στη συσκευή σας, αν θέλετε, αλλά είναι πολύ ασταθής, οπότε δεν το συνιστούμε. Αντ ‘αυτού, απλά ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα screenshots:

miui app drawer screenshots

Ο σχεδόν λευκός κύκλος στο κέντρο της αρχικής οθόνης είναι το εικονίδιο για το συρτάρι εφαρμογών. Κάνοντας κλικ σε αυτό, εμφανίζεται ένα οικείο συρτάρι εφαρμογών με πρόσφατες εφαρμογές στην κορυφή και αλφαβητική λίστα εφαρμογών κάτω από αυτό. Δυστυχώς, κάνοντας slide το δάχτυλο σας προς τα πάνω στην αρχική οθόνη δεν ανοίγει ακόμα το συρτάρι εφαρμογών και ένα slide με το δάχτυλο προς τα κάτω ενώ χρησιμοποιείτε το συρτάρι εφαρμογών δεν το κλείνει. Ωστόσο, δεδομένου ότι πρόκειται για μια έκδοση alpha, αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πιθανόν στο δρόμο.

Διαβάστε επίσης: Συμβουλές και κόλπα του MIUI

Οι συντομεύσεις εφαρμογών, όπως απεικονίζονται στο δεξιό πιο πάνω στιγμιότυπο οθόνης, λειτουργούν ακριβώς όπως κάθε άλλος Android launcher: πατήστε παρατεταμένα ένα εικονίδιο για να δείτε τις συντομεύσεις που σχετίζονται με αυτήν την εφαρμογή.

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι η Xiaomi δοκιμάζει αυτά τα δύο χαρακτηριστικά στον MIUI launcher τώρα που ο Pocophone F1 launcher έχει ένα συρτάρι εφαρμογών. Είναι δυνατόν η Xiaomi είδε την επιτυχία του Poco F1 και συνειδητοποίησε ότι οι άνθρωποι, θέλουν τελικά το συρτάρι εφαρμογών; Είναι δύσκολο να πούμε με βεβαιότητα, αλλά είναι σίγουρα μια πιθανότητα.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1