Το Xiaomi Black Shark 2 gaming phone εντοπίστηκε με επεξεργαστή ναυαρχίδα και πολλά Gb RAM | TechFreaks

Το Xiaomi Black Shark 2 gaming phone εντοπίστηκε με επεξεργαστή ναυαρχίδα και πολλά Gb RAM | TechFreaks


Η Razer μπορεί να φεύγει από την αγορά τηλεφωνικών παιχνιδιών, αλλά η Xiaomi εξακολουθεί να φαίνεται ότι ενδιαφέρεται αρκετά. Στην πραγματικότητα, μια νέα αναφορά benchmark υποδηλώνει ότι η κινεζική εταιρία αναπτύσσει ήδη την τρίτη της συσκευή Black Shark. Καταχωρημένο ως «AAA Black Shark», το επερχόμενο smartphone κατόρθωσε να καταγράψει ένα πολύ αξιοσέβαστο 11.413 μονάδων για τη δοκιμή πολλαπλών πυρήνων. Το αποτέλεσμα ενός πυρήνα πήρε το σκορ των 3.516 βαθμών.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες δύο συσκευές που περιέχουν το Snapdragon 845 της Qualcomm, αυτό το smartphone τροφοδοτείται από το πιο καινούργιο και πιο ισχυρό Snapdragon 855. Σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, το τσιπ συνδυάζεται με ένα μαγευτικό 12GB μνήμης RAM. Ωστόσο, πρέπει να αναμένεται και μια έκδοση με μνήμη RAM 8GB.

Όσο για το τι άλλο μπορεί να περιμένουμε από το νέο τηλέφωνο Black Shark, η καταχώρηση του Geekbench αποκαλύπτει την παρουσία του Android 9 Pie. Εάν σκεφτούμε το παρελθόν, μια ρύθμιση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος είναι πολύ πιθανό να υπάρχει, μια μεγάλη μπαταρία περίπου 4.000mAh είναι επίσης αναμενόμενο να βρεθεί μέσα στην συσκευή.

Η Xiaomi επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι το smartphone δεύτερης γενιάς Black Shark ήταν στο δρόμο. Δυστυχώς, δεν δόθηκε συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Με την επέτειο ενός έτους από το πρωτότυπο που έρχεται τον επόμενο μήνα, όμως, ίσως ο «μαύρος καρχαρίας» 2 να βρεθεί στα ράφια στα τέλη Απριλίου.

black shark aaa

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1