Το Xiaomi Black Shark 2 Pro έρχεται, πιθανόν να διαθέτει τον Snapdragon 855 Plus | TechFreaks

Το Xiaomi Black Shark 2 Pro έρχεται, πιθανόν να διαθέτει τον Snapdragon 855 Plus | TechFreaks


Το gaming smarpthone της Xiaomi Black Shark προσφέρει μερικά αρκετά ισχυρά χαρακτηριστικά για την τιμή του, καθώς και μερικά χαρακτηριστικά που εστιάζουν στα παιχνίδια. Έχουμε ήδη δει ότι το Black Shark 2 κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το έτος, αλλά η εταιρεία ετοιμάζεται για μια άλλη ακόμα πιο δυνατή συσκευή.

Η μάρκα ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα στο Weibo ότι έρχεται το Xiaomi Black Shark 2 Pro. Επιπλέον, μια αφίσα που υπάρχει στην ανακοίνωση σημειώνει ημερομηνία αποκαλύψεως 30 Ιουλίου για το νέο gaming smartphone της Xiaomi.

Η δημοσίευση δεν μας λέει τίποτα άλλο για το νέο τηλέφωνο, αλλά ο λογαριασμός Black Shark Weibo μοιράστηκε νέα σχετικά με την ανακοίνωση του Snapdragon 855 Plus νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Αυτό υποδηλώνει ότι το Black Shark 2 Pro πιθανότατα θα διαθέτει τον ελαφρώς αναβαθμισμένο επεξεργαστή ναυαρχίδας.

black shark 2 pro poster

Το Black Shark 2 Pro δεν θα είναι το μόνο τηλέφωνο που περιέχει τον επεξεργαστή Snapdragon 855 Plus όμως, καθώς η Asus έχει επιβεβαιώσει ότι το ROG Phone 2 θα προσφέρει επίσης αυτό το chipset. Η Realme ανέφερε επίσης τον νέο επεξεργαστή στο Weibo, υποδεικνύοντας ότι και στα δικά της τηλέφωνα που βρίσκονται σε διαδικασία κατασκευής θα υπάρχει ο Snapdragon 855 Plus.

Δεν ξέρουμε όμως τίποτε άλλο για το επερχόμενο τηλέφωνο, αλλά το Black Shark 2 ήταν μια αρκετά εντυπωσιακή συσκευή σε χαρακτηριστικά. Η προηγούμενη έκδοση κυκλοφόρησε μια μπαταρία 4.000mAh, 8GB ή 12GB μνήμης RAM, φόρτιση 27 watt, ένα πλήκτρο Shark για να εισέρχεστε στη ζώνη παιχνιδιών του τηλεφώνου και μια οθόνη OLED 6,39 ιντσών με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη.

Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα και ίσως να έχουμε και μερικές εικόνες του νέου smartphone τις επόμενες ημέρες!

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1