Το Xiaomi Mi 11 θα αποσταλεί χωρίς φορτιστή, η εταιρεία αναμένει αντιδράσεις | TechFreaks

Το Xiaomi Mi 11 θα αποσταλεί χωρίς φορτιστή, η εταιρεία αναμένει αντιδράσεις | TechFreaks


Όταν η Apple ανακοίνωσε την απόφασή της να πουλήσει νέα iPhone χωρίς φορτιστή, η Samsung, η Xiaomi και η OnePlus δεν έχασαν χρόνο και άρχισαν να κοροϊδεύσουν την εταιρεία. Δεδομένου ότι η σειρά Galaxy S21 πιθανότατα θα κυκλοφορήσει και αυτή χωρίς προσαρμογείς τροφοδοσίας, η Samsung ξεκίνησε αθόρυβα να αφαιρεί αναρτήσεις που κοροϊδεύουν την Apple. Η Xiaomi είναι λίγο πιο διαφανής. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Lei Jun ανακοίνωσε ότι το Xiaomi Mi 11 θα κυκλοφορήσει χωρίς φορτιστή, πριν από την επίσημη κυκλοφορία του (μέσω της GSMArena).

Το Xiaomi Mi 11 θα αποσταλεί χωρίς φορτιστή, η εταιρεία αναμένει αντιδράσεις

Λίγο μετά την ανακοίνωση της σειράς iPhone 12, η ​​Xiaomi δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είπε ότι δεν αφήνει τίποτα έξω από το κουτί. Αυτό έγινε στις 14 Οκτωβρίου. Και τώρα, λίγους μήνες αργότερα, η εταιρεία δηλώνει κατηγορηματικά ότι ο φορτιστής θα αφαιρεθεί. Για να χρυσώσει και αυτή το χάπι, η προστασία του περιβάλλοντος έχει αναφερθεί ως ο κύριος λόγος.

Το Xiaomi Mi 11 θα αποσταλεί χωρίς φορτιστή, η εταιρεία αναμένει αντιδράσεις

Η κινεζική εταιρεία γνωρίζει επίσης ότι η κίνηση πιθανώς δεν θα γίνει αποδεκτή με ενθουσιασμό από τους φίλους της.

Η απόφαση για την αφαίρεση φορτιστών ισχύει για όλα τα μελλοντικά τηλέφωνα Xiaomi

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από την εταιρεία λέει “Pack light το 2021”, που σημαίνει ότι όλα τα μελλοντικά της smartphone θα κυκλοφορούν χωρίς φορτιστή.

Η Xiaomi ανέβασε επίσης μια εικόνα του κουτιού λιανικής του Mi 11 και είναι αισθητά λεπτότερη σε σύγκριση με τον προκάτοχό της. Το κουτί λιανικής πώλησης αναφέρει επίσης μερικές προδιαγραφές του τηλεφώνου, όπως ένα πάνελ Super AMOLED, υποστήριξη HDR10 +, μια κύρια κάμερα 108MP και audio Harman Kardon.

Το Mi 11 θα παρουσιαστεί στις 28 Δεκεμβρίου και θα είναι η πρώτη ναυαρχίδα Android που θα έχει το νέο chip Snapdragon 888 της Qualcomm.

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, το τηλέφωνο θα έχει ρυθμό ανανέωσης 120Hz και θα έχει μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση 55W. Πιθανότατα θα δούμε δύο παραλλαγές του τηλεφώνου – ένα τυπικό μοντέλο και μια έκδοση Pro.Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share