Το Xiaomi Mi A3 με Android One μπορεί ήδη να ετοιμάζεται | TechFreaks

Το Xiaomi Mi A3 με Android One μπορεί ήδη να ετοιμάζεται | TechFreaks


Το Xiaomi Mi A1, το Mi A2 και το Mi A2 Lite είναι σήμερα τα μοναδικά smartphones της Xiaomi που διαθέτουν το stock Android. Η συσκευή πρώτης γενιάς κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2017, ενώ τα δύο τελευταία μοντέλα έφτασαν μόλις έξι μήνες πριν, τον Ιούλιο του 2018. Αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα, η Xiaomi θα μπορούσε ήδη να ετοιμάσει ένα νέο Android One τηλέφωνο.

Στο firmware του MIUI 10 που βασίζεται στο Android Pie, οι αναφορές για ένα smartphone Xiaomi με την κωδική ονομασία «orchid_sprout» βρέθηκαν από τους ανθρώπους του XDA Developers. Για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτό το όνομα δεν σημαίνει τίποτα, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που έχει εντοπιστεί το επίθεμα «_sprout».

Όπως συμβαίνει, σχεδόν κάθε διαθέσιμο Android smartphone περιλαμβάνει το επίθημα με τον κωδικό του. Στην πραγματικότητα, ακόμη και τα Xiaomi Mi A1, Mi A2 και Mi A2 Lite είναι γνωστά ως «tissot_sprout», «jasmine_sprout» και «daisy_sprout» αντίστοιχα. Αυτό υποδηλώνει ότι το «orchid_sprout» είναι ένα επερχόμενο Android One smartphone από την Xiaomi, ίσως η επόμενη γενιά Mi A3.

Δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι οι προδιαγραφές του smartphone παραμένουν εντελώς ανεπιβεβαίωτες αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, αν αυτό είναι πράγματι το Xiaomi Mi A3, το Qualcomm’s Snapdragon 675 είναι ένας εξαιρετικά πιθανός υποψήφιος για την θέση του επεξεργαστή. Εκτός από αυτό, μερικές αναφορές υποδεικνύουν ότι αυτή η συσκευή θα υποστηρίξει το NFC.

Αν ισχύουν τα παραπάνω, το Xiaomi Mi A3 πιθανότατα δεν θα ανακοινωθεί μέχρι τον Ιούνιο. Αν όμως η Xiaomi συνεχίσει με το συνηθισμένο σχέδιο ανάπτυξής της, αυτή η συσκευή θα είναι πιθανώς μια νέα εισαγωγή, για την κινεζική αγορά, Xiaomi Mi 7X, η οποία θα μπορούσε να ανακοινωθεί ήδη από τον Απρίλιο.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1