Το Xiaomi mi band 4 θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα | TechFreaks

Το Xiaomi mi band 4 θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα | TechFreaks


Η συνέχεια σε ένα από τα κορυφαία warables στον κόσμο θα παρουσιαστεί ακριβώς σε μια εβδομάδα. Το Xiaomi Mi Band 4 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του σε μία εβδομάδα σε μια εκδήλωση στην Κίνα. Με βάση διαρροές, η πιο πρόσφατη έκδοση του οικονομικά προσιτού fitness tracker πρόκειται να διαθέτει μια έγχρωμη οθόνη για πρώτη φορά.

Άλλες βελτιώσεις που περιμένουμε να δούμε περιλαμβάνουν μεγαλύτερη μπαταρία 135mAh και σύνδεση Bluetooth 5.0 LE. Ενώ υπάρχουν φήμες ότι το Mi Band 4 θα περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να ανιχνεύουν μη φυσιολογικούς καρδιακούς ρυθμούς, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι θα προσφερθεί και μια οθόνη ηλεκτροκαρδιογραφήματος.

Το τρέχον Mi Band 3 γνώρισε τεράστια επιτυχία λόγω της χαμηλής τιμής του. Αλλά η χαμηλή τιμή δεν σημαίνει ότι το Mi Band 3 δεν έχει πολλές λειτουργίες τις οποίες θα δούμε και στο mi band 4. Μπορεί να παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό ενός χρήστη, να παρακολουθεί τη φυσική δραστηριότητα ενός χρήστη και μπορεί να κάνει κάτι που το Watch της Apple δεν μπορεί να κάνει σήμερα – να παρακολουθεί την ποιότητα του ύπνου του ιδιοκτήτη του Mi Band. Και μία από τις δύο παραλλαγές που θα είναι διαθέσιμες θα έχει NFC έτσι ώστε το Mi Band 4 να υποστηρίζει πληρωμές. αυτό το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Κίνα βέβαια. Η άλλη έκδοση του πολύ-αναμενόμενου fitness tracker θα πωληθεί διεθνώς.

Μια αφίσα για τη συσκευή εντοπίστηκε στο Weibo, αποκαλύπτοντας την έγχρωμη οθόνη και την ημερομηνία αποκάλυψης της 11ης Ιουνίου. Υποθέτοντας ότι αυτό είναι σωστό και δεν είναι απλά μια φήμη, θα πρέπει να έχουμε περισσότερες πληροφορίες την επόμενη εβδομάδα σχετικά με το πως θα μοιάζει και τι λειτουργίες θα έχει ένα από τα πιο δημοφιλή wearbles του 2019.

mi band 4 poster

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1