Το Xiaomi Mi CC9 Pro θα διαθέτει μια τεράστια μπαταρία που μπορεί να ξαναγεμίσει σε μια ώρα | TechFreaks

Το Xiaomi Mi CC9 Pro θα διαθέτει μια τεράστια μπαταρία που μπορεί να ξαναγεμίσει σε μια ώρα | TechFreaks


Το Xiaomi Mi CC9 Pro πρόκειται να αποκαλυφθεί την επόμενη εβδομάδα, αλλά γνωρίζουμε ήδη πολλά για τη συσκευή. Η Xiaomi επιβεβαίωσε ότι το τηλέφωνο θα έχει μια κύρια φωτογραφική μηχανή 108MP και μια διάταξη οπίσθιας κάμερας με πέντε κάμερες. Τώρα, η εταιρεία έχει αποκαλύψει ότι η συσκευή, η οποία θα μπορούσε να είναι η Mi Note 10 εκτός Κίνας, θα έχει μια αρκετά μεγάλη μπαταρία.

Σύμφωνα με μια επίσημη δημοσίευση στο Weibo, το Mi CC9 Pro θα διαθέτει μια εκπληκτική μπαταρία 5.260mAh. Αυτό είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από τη διαρροή της TENAA, και σημαίνει ότι έχει τη μεγαλύτερη μπαταρία οποιουδήποτε τηλεφώνου Xiaomi το 2019 (ξεπερνώντας τα 5,000mAh του Redmi 8A). Δεν είναι τόσο μεγάλη όσο η μπαταρία των 6000mAh του Asus ROG Phone 2, αλλά θα πρέπει να παρέχει θεωρητικά δύο ημέρες με μέτρια χρήση.

Μια μεγάλη μπαταρία συνήθως σημαίνει ότι θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο παραπάνω για να φορτιστεί πλήρως, αλλά η Xiaomi φέρνει επίσης 30 W ενσύρματη φόρτιση στο Mi CC9 Pro. Η εταιρία λέει ότι το τηλέφωνο θα φτάσει στο 58% σε μόλις 30 λεπτά, και 100% πλήρης φόρτισης σε 65 λεπτά. Δεν είναι η ταχύτερη λύση φόρτισης του έτους, αλλά είναι ακόμα πολύ εντυπωσιακό όταν λάβουμε υπόψη την μεγάλη μπαταρία.

xiaomi mi cc9 pro battery

Γνωρίζουμε επίσης ότι το Mi CC9 Pro θα διαθέτει πέντε πίσω κάμερες παρέχοντας την προαναφερθείσα κάμερα 108MP, κάμερα 5x οπτικού ζουμ, αισθητήρα πορτρέτου 12MP, φωτογραφική μηχανή εξαιρετικής ευκρίνειας 20MP και φωτογραφική μηχανή macro.

Η Xiaomi πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα το Mi CC9 Pro στις 5 Νοεμβρίου, αλλά δεν θα είναι η μόνη συσκευή που θα παρουσιαστεί εκείνη την ημέρα. Η εταιρεία έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα φέρει το Mi TV 5 και ένα smartwatch Xiaomi. Το ρολόι φέρει μεγάλη ομοιότητα με το Apple Watch και θα προσφέρει την εμπειρία λογισμικού του MIUI For Watch της Xiaomi.

Περισσότερα

 Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1