τριπλή κάμερα, μεγάλη οθόνη και μπαταρία | TechFreaks

τριπλή κάμερα, μεγάλη οθόνη και μπαταρία | TechFreaks


Η Samsung εξακολουθεί να προσθέτει νέα smartphones στη σειρά Galaxy A και οι τελευταίες προσθήκες, τα Galaxy A30s και A50s, υπόσχονται αναβαθμισμένα βασικά χαρακτηριστικά, που γίνονται ακόμα πιο δυνατά. Τα κύρια σημεία πώλησής τους είναι η τριπλή κάμερα και η μεγάλη μπαταρία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν είναι αρκετά καλά για ένα mid-tier τηλέφωνο.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την τιμή και τη διαθεσιμότητα ακόμα, αλλά η Samsung ανακοίνωσε ότι θα έρθουν σε τέσσερα χρώματα: Prism Crush Black, Prism Crush White, Prism Crush Green και Prism Crush Violet.

Στα χαρακτηριστικά, το Galaxy A30s φαίνεται να είναι το φθηνότερο από τα δύο, αλλά πιθανώς όχι πολύ, αφού τα τηλέφωνα μοιράζονται πολλές από τις προδιαγραφές. Για παράδειγμα, και τα δύο τηλέφωνα διαθέτουν τεράστιες οθόνες Super AMOLED Infinity-V των 6,4 ιντσών, αλλά η οθόνη του Galaxy A30s έχει ανάλυση HD +, ενώ το Galaxy A50s προσφέρει ανάλυση Full HD +.

Galaxy A30s

Επιπλέον, το Samsung Galaxy A30s διαθέτει μια εντυπωσιακή τριπλή κάμερα (25MP + 5MP + 8MP), ένα δευτερεύον 16 megapixel selfie shooter, επεξεργαστή octa-core 1,8GHz, είτε 3GB ή 4GB RAM, 32GB / 64GB / 128GB επεκτάσιμη αποθήκευση. τεράστια μπαταρία 4.000 mAh.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Samsung Galaxy A50s διαθέτει παρόμοιες προδιαγραφές, αλλά έχει μια καλύτερη τριπλή κάμερα (48MP + 5MP + 8MP), ένα μεγαλύτερο shooter 32 megapixel selfie, ισχυρότερο 2,3GHz επεξεργαστή octa-core, είτε 4GB ή 6GB RAM , και επεκτάσιμη αποθήκευση 64GB / 128GB.

Επίσης, και τα δύο τηλέφωνα της σειράς Galaxy A διαθέτουν δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη, υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 15W και θύρα USB Type-C. Ωστόσο, μόνο το Galaxy A50 έρχεται με ένα ειδικό κουμπί Bixby. Φυσικά, τα Galaxy A30s και A50 θα κυκλοφορήσουν με το Android 9.0 Pie από το κουτί.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1