Φτάνει η ανεπάρκεια των 9 ετών, από 1η Σεπτέμβρη αλλάζουμε σελίδα – Λόγος της Πέλλας | Λόγος της Πέλλας

Φτάνει η ανεπάρκεια των 9 ετών, από 1η Σεπτέμβρη αλλάζουμε σελίδα – Λόγος της Πέλλας | Λόγος της Πέλλας


Ο υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας, Στάθης Καστερίδης στη χθεσινοβραδινή ομιλία του, άφησε αιχμές στη σημερινή δημοτική αρχή

υποστηρίζοντας ότι πρέπει να λάβει τέλος η καθοδική πορεία του δήμου και η ανεπάρκεια, τόνισε πως δεν παίρνονται αποφάσεις για έργα ανάπτυξης ενώ δεν άφησε ασχολιάστες τις… “δήθεν πατριωτικές κραυγές”. “Δεν θα μας πει ο “περσόνα νον γκράτα” ποιος είναι περισσότερο πατριώτης. Η κατάθεση πολιτικών φρονημάτων έχει πληγώσει την Ελλάδα και καλά είναι να μένει στο παρελθόν. Είναι τραγικά δυσάρεστο να στηρίζει κάποιος την πολιτική του ανυπαρξία σε εθνικά θέματα και στον διχασμό των πολιτών με ανεπιθύμητους και μη, αντί να μελετά την αναπτυξιακή πορεία του τόπου του μαζί με όλους τους κατοίκους. Στις εκλογές που έρχονται οι δημότες θα πουν εσάς «περσόνα νον γκράτα» κύριε Δήμαρχε»” είπε χαρακτηριστικά.


Επεσήμανε την καθυστέρηση μελετών και έργων που περνάνε οι προθεσμίες και τα… έργα γίνονται λόγια, σημειώνοντας ότι: “Ο δήμος Πέλλας είναι πρωταθλητής στο να χάνει και προθεσμίες και ευκαιρίες. Για αυτό και δεν εντάχθηκαν δύο σπουδαία έργα, τα σχολικά κτίρια (Μουσικό Γιαννιτσών και Γυμνάσιο Γαλατάδων) στα ΣΔΙΤ…”.


Για το «χιλιοειπωμένο παραμύθι του «νοικοκυρεμένου» δήμου, εδώ και εννέα χρόνια, είπε, ότι: “Δεν πουλάει άλλο. Όταν μάλιστα τα κυβερνητικά ταμεία τακτοποίησαν το έλλειμμα των κόκκινων ΟΤΑ της χώρας και έστειλαν περισσότερα από 20 εκ. ευρώ έκτακτης επιχορήγησης για να καλυφθούν τα χρέη, δεν μιλάμε για νοικοκύρεμα, αλλά για απλή διαχείριση οικονομικών”. “Από 1η του Σεπτέμβρη αλλάζουμε σελίδα, ο δήμος Πέλλας παίρνει αναπτυξιακή πορεία”.

Και η παρουσίαση των υποψηφίων 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας

Μοιράσου με τους φίλους σουΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι ο Λόγος της Πέλλας

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1