Φωτογραφία διαρρέει από την Xiaomi δείχνει την εγκατάσταση της κάμερας για το Mi 9 | TechFreaks

Φωτογραφία διαρρέει από την Xiaomi δείχνει την εγκατάσταση της κάμερας για το Mi 9 | TechFreaks


Το επόμενο κινητό τηλέφωνο της Xiaomi, το Mi 9, αναμένεται να παρουσιαστεί αργότερα αυτό το μήνα. Σήμερα, φωτογραφίες ενός τηλεφώνου που φέρεται να είναι το Mi 9, εμφανίστηκαν σε μια τοποθεσία Weibo που ανήκει στον διαχειριστή προϊόντων Xiaomi Wang Teng Thomas (μέσω SlashLeaks). Οι εικόνες αφαιρέθηκαν αργότερα, αν και κάποιοι κράτησαν τις φωτογραφίες. Και οι δύο εικόνες αποκαλύπτουν μόνο το πίσω μέρος της συσκευής, αλλά μας έδωσε ακόμα μερικές σημαντικές πληροφορίες.

Η φωτογραφία δείχνει ότι οι φήμες σχετικά με τη ρύθμιση της κάμερας για τριπλή κάμερα στο Mi 9 είναι ακριβείς. Με βάση τις εικόνες, οι κάμερες είναι τοποθετημένες κάθετα, όπως και η εγκατάσταση της διπλής κάμερας στην ναυαρχίδα του 2018, το Xiaomi Mi 8. Η διαφορά όμως είναι ότι το φλας LED είναι τώρα έξω από το περίβλημα της κάμερας. Το μοντέλο του προηγούμενου έτους είχε το φλας μέσα στο περίβλημα.

Ένας από τους αισθητήρες κάμερας στην πλάτη πιστεύεται ότι είναι ο αισθητήρας IMX586 48MP της Sony. Οι άλλες δύο κάμερες στην πλάτη φημολογούνται ότι περιλαμβάνουν δευτερεύοντα snapper 12MP και αισθητήρα βάθους 3D Time-of-Flight. Μπροστά, θα πρέπει να δούμε έναν αισθητήρα Sony IMX576 24MP. Το Mi 9 θα είναι εφοδιασμένο με οθόνη AMOLED 6,4 ιντσών που φέρει ανάλυση FHD + 1080 x 2220 και το τελευταίο και μεγαλύτερο chipset της Qualcomm, το Snapdragon 855, θα βρίσκεται μέσα στην συσκευή.

Θα μπορούσαμε να δούμε παραλλαγές του Mi 9 με 6GB μνήμης RAM / 128GB και 8GB μνήμης RAM / 256GB. Μία μπαταρία 3500mAh αναμένεται να υπάρχει μέσα στο τηλέφωνο, και το τηλέφωνο θα μπορούσε να έρθει με ένα ταχύτερο γρήγορο σύστημα φόρτισης. Θα υπάρξει επίσης μια Premium Edition Edition, σύμφωνα με τον πρόεδρο Xiaomi Lin Bin. Αυτό το μοντέλο θα περιέχει χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν στις κανονικές μονάδες Mi 9 και πιθανώς μια διαφανή πλάτη. Το Android 9 Pie θα είναι προεγκατεστημένο μαζί με τη διεπαφή MIUI της εταιρείας.

Οι διαρροές φωτογραφιών δείχνουν επίσης την έλλειψη ενός σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος του τηλεφώνου που υποτίθεται ότι είναι το Mi 9. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να δούμε έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη στην επόμενη ναυαρχίδα της Xiaomi. Ο κατασκευαστής έχει ήδη προσφέρει αυτή τη δυνατότητα στο Mi 8 Explorer Edition και με το Mi 8 Pro. Ωστόσο, αυτή θα είναι πιθανώς η επόμενη γενιά του βιομετρικού αναγνώστη με ενεργή περιοχή 50mm x 25mm. Αυτό είναι 5 φορές μεγαλύτερο από την περιοχή στην οθόνη που είναι αφιερωμένη στην ανάγνωση δακτυλικών αποτυπωμάτων στα περισσότερα κινητά. Το Mi 9 θα πρέπει επίσης να προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να ανοίγουν το τηλέφωνο χρησιμοποιώντας το σύστημα αναγνώρισης προσώπου.

xiaomi mi 9 leaks

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1