Χειριστήρια που υποστηρίζονται για το Call of Duty Mobile σε Android και iOS | TechFreaks

Χειριστήρια που υποστηρίζονται για το Call of Duty Mobile σε Android και iOS | TechFreaks


Το Call of Duty Mobile προκάλεσαι μεγάλη αίσθηση όταν κυκλοφόρησε επίσημα το περασμένο έτος, αλλά όχι χωρίς κάποια διαμάχη. Ορισμένα χαρακτηριστικά τα οποία απολάμβαναν οι παίκτες κατά τη διάρκεια της περιόδου beta καταργήθηκαν πριν το παιχνίδι ξεκινήσει παγκοσμίως. Η πιο αμφιλεγόμενη κατάργηση ήταν η υποστήριξη Call of Duty Mobile Controller για τις εκδόσεις iOS και Android του παιχνιδιού.

Ευτυχώς, η Activision άκουσε τα παράπονα των παικτών και πρόσθεσε το χαρακτηριστικό πίσω σε μια ενημέρωση λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία. Ωστόσο, η επίσημη υποστήριξη περιορίζεται σε λίγους controllers, όπως και για τα PUBG Mobile και Fortnite, χρησιμοποιώντας έναν controller παίζετε  με άλλους παίκτες που χρησιμοποιούν controllers για να μείνουν τα πράγματα δίκαια.

Έτσι, ποιοι controllers υποστηρίζουν το Call of Duty Mobile και πώς τους συνδέετε; Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

Έχει το Call of Duty Mobile πλήρη υποστήριξη controller;

Από τον Νοέμβριο του 2019, το Call of Duty Mobile έχει περιορισμένη υποστήριξη χειριστηρίου για iOS και Android. Επί του παρόντος, μόνο δύο χειριστήρια υποστηρίζονται επίσημα, και λειτουργούν μόνο εντός του παιχνιδιού. Η πλοήγηση σε μενού και οθόνες φόρτωσης πρέπει ακόμα να γίνει με χειριστήρια αφής.

Η ευαισθησία για κάθε τύπο παιχνιδιού (Multiplayer, Battle Royale και Zombie) μπορεί να προσαρμοστεί ξεχωριστά στις ρυθμίσεις, αλλά οι αντιστοιχίσεις των κουμπιών δεν μπορούν να προσαρμοστούν προς το παρόν. Οι προγραμματιστές έχουν επίσης δεσμευτεί να βελτιστοποιήσουν περαιτέρω την υποστήριξη Call of Duty Mobile controller στο μέλλον.

Αν ψάχνετε για πλήρως προσαρμόσιμους ελέγχους, θα πρέπει να παίξετε το παιχνίδι σε ένα emulator όπως το Bluestacks ή τον επίσημο Call of Duty Mobile εξομοιωτή.

Τι controllers συνεργάζονται με το Call of Duty Mobile;

Οι μόνοι επίσημα υποστηριζόμενοι Call of Duty Mobile controllers είναι οι Dualshock 4 του PlayStation 4 και  του Xbox One. Αυτό είναι εξαιρετικά βολικό για τους παίκτες που έχουν ήδη αυτές τις κονσόλες, αλλά αν δεν έχετε μπορείτε πολύ απλά να αγοράσετε έναν.

Άλλοι controllers bluetooth ενδέχεται επίσης να λειτουργούν με το COD Mobile, αν και δεν υποστηρίζονται επίσημα. Μπορεί, ωστόσο, να αντιμετωπίσετε προβλήματα με την λειτουργικότητα τους στο παιχνίδι.

Πώς να παίξετε Call of Duty Mobile με έναν controller

Χειριστήρια που υποστηρίζονται για το Call of Duty Mobile σε Android και iOS

Για να παίξετε το COD Mobile με έναν controller PS4 ή Xbox One, απλά συνδέστε τον μέσω Bluetooth με τη συσκευή σας Android ή iOS. Η διαδικασία διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα, ανεξάρτητα από το αν συνδέεστε σε ένα τηλέφωνο ή tablet.

Πώς να παίξετε Call of Duty Mobile με controller στο Android

Τραβήξτε προς τα κάτω την μπάρα ειδοποίησης και πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο Bluetooth.
Πατήστε να δημιουργήσετε Ζεύγος με νέα συσκευή.
Κρατήστε πατημένο το κουμπί PS και Share μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει ο controller ή κρατήστε πατημένο το κουμπί σύνδεσης στον controller Xbox One.
Επιλέξτε τον controller από τη λίστα και αντιστοιχίστε τον.
Ο controller θα ανιχνευθεί αυτόματα στο παιχνίδι.

Πώς να παίξετε Call of Duty Mobile με controller στο iOS (iPhone ή iPad)

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και στη συνέχεια πατήστε Ρυθμίσεις Bluetooth
Κρατήστε πατημένο το κουμπί PS και Share μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει ο controller ή κρατήστε πατημένο το κουμπί σύνδεσης στον controller Xbox One.
Επιλέξτε τον controller κάτω από τις Άλλες συσκευές και αντιστοιχίστε τον.
Ο controller θα ανιχνευθεί αυτόματα στο παιχνίδι.
Λάβετε υπόψη ότι το iPhone ή το iPad πρέπει να εκτελεί το iOS 13 για να συνδεθούν οι controllers.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1